L’Agrupació Fotogràfica celebra 60 anys d’imatges

Inauguració del Saló Local i lliurament de premis

L'Agrupació Fotogràfica celebra 60 anys d'imatges
Una imatge projectada a la sala d’exposicions de Fundació Mútua Levante, el dijous en la inauguració del Saló. XAVI TEROL

La Sala d’exposicions de la Fundació Mútua Llevant ha acollit el lliurament de premis del 60 Saló local de Fotografia. En l’acte van ser presents nombrosos membres de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA), així com representants del govern local i d’altres partits de la corporació municipal.
Pep Jordà, membre de la Fundació Mútua Llevant; Cristina Vicens, secretària d’AFA; i Jordi Silvestre, regidor de l’Ajuntament d’Alcoi, han sigut els encarregats de presidir aquesta inauguració, que ha començat amb el lliurament de premis als autors de les obres guanyadores.
Per part seua, Jordà ha celebrat el poder assistir a aquesta 60 edició del certamen i ha desitjat que la Fundació puga acollir molts més certàmens.
Cristina Vicens, ha sigut l’encarregada d’entregar el premi als fotògrafs i fotògrafes que han sigut seleccionats per les seues obres, entre 43 autors i 526 fotos. Ariadna García *Sanfélix, Miranda Úbeda Hidalgo, Francisco Tomás Nácher, Carlos Verdú Belda, Rafael Escuder Ponsoda, Pedro Perruca Roldán, Armando Jordà Vila, Juan Carlos Ripoll Escarcena i Vicente Llopis Llorens han sigut els triats pels membres del jurat.
Per a finalitzar, Jordi Silvestre, va agrair a la Fundació Mútua Llevant el seu compromís amb la Cultura, i l’AFA per el “incansable treball amb la fotografia i amb la ciutat”, i va qualificar a l’entitat com un “referent a nivell nacional” amb més de 60 anys de recorregut.

Premiats junt a Pep Jordà (Fundación), el edil J. Silvestre i C. Vicens (AFA).

Una vegada acabat l’acte, de presentació i de lliurament de premis, els assistents van poder gaudir de les imatges guanyadores, i de moltes altres candidates. Unes fotografies de tota mena en la qual podem trobar retrats, paisatges d’Alcoi, o imatges en les quals predominen les llums i les ombres. Aquesta mostra fotogràfica es pot visitar a la Sala B de la Fundació Mútua Llevant, en la Plaça d’Espanya, fins al dia 30 d’octubre.

Send this to a friend