L’Ajuntament adquireix entrades del Campament Reial per a famílies vulnerables

Es tracta de persones usuàries de serveis socials, que podran visitar l'assentament real de manera gratuïta

L'Ajuntament adquireix entrades del Campament Reial per a famílies vulnerables
Imatge de l’últim Campament Reial, al gener de 2020. | ARXIU

Després de la proposta de la Regidoria de Festes, l’Ajuntament d’Alcoi ha adquirit un total de 48 entrades per al Campament Reial que seran per a 16 famílies vulnerables que el personal tècnic de serveis socials ha determinat.

Recordem que en el passat Ple Ordinari, Podem va realitzar un prec perquè l’Ajuntament intervinguera perquè anaren gratuïtes tant les activitats del Nadal com les visites guiades. Des del Govern es va argumentar que les visites eren per a turistes de fora de la ciutat i no es considerava adequat pagar a la gent perquè vinguera a Alcoi, però que es reformulara el prec, indicant que l’Ajuntament adquirira les entrades per a activitats del Nadal per a les famílies de la ciutat més vulnerables que mostraren interés per assistir i no pogueren per motius econòmics, tal com ja es fa amb altres activitats com per exemple les Escoletes d’Estiu.

“El Nadal és una època de solidaritat. Aquest és un xicotet gest de l’Ajuntament que afavorirà a gent, que si no és d’aquesta manera no podria accedir al Campament Reial. Des de la Regidoria els vam proposar a Serveis Socials que indicaren els qui eren les persones que més ho necessitaven. Van determinar que un total de 16 famílies vulnerables podran gaudir d’aquesta activitat igual que la resta de la ciutadania”, ha destacat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Send this to a friend