L’Ajuntament contractarà 52 persones amb un nou Avalem

El programa enguany està destinat a generar ocupació per a reforçar les mesures anti *covid

L'Ajuntament contractarà 52 persones amb un nou Avalem
Operari del programa *Avalem realitzant labors de manteniment en un jardí de la ciutat. ARXIU

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi un total de 640.867 euros dins dels programes Avalem per a la contractació de persones desocupades. En concret, 533.400 euros dins del programa Avalem Experiència Ecovid2020 i 107.467 per a Avalem Joves. Amb aquestes subvencions es realitzaran un total de 52 contractacions, set de joves.
Pel que respecta a Avalem Experiència, aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat, preferentment desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid19. Les obres o serveis a realitzar han d’estar relacionats també amb la pandèmia.
L’Ajuntament d’Alcoi a través de les contractacions realitzades a l’empara d’aquest programa, durà a terme actuacions de suport en tasques d’assistència social, suport en el compliment de les mesures preventives, desinfecció d’espais públics, suport en centres educatius, guarderies i altres centres de formació, i suport en activitats culturals, recreatives, turístiques i esportives.
Des de la Direcció General d’Ocupació i Formació s’ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi una subvenció per import de 533.400 euros que donarà lloc a la contractació de 45 persones en sis ocupacions diferents: conserge, operari de neteja, peó forestal, administratiu, auxiliar d’educador infantil i monitor d’esport. La contractació està prevista per a l’última setmana del mes de novembre i tindrà una duració aproximada de 6 mesos.
Pel que respecta a Avalem Joves, les persones destinatàries d’aquestes ajudes són joves majors de 16 anys beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, condició que hauran de complir en el moment de la contractació. Es procedirà, durant la primera quinzena de desembre, a l’ús de set conserges durant un període de dotze mesos.

Send this to a friend