L’Ajuntament d’Alcoi adequa els camins de la Font del Quinzet i el Racó Bonaventura

En algunes zones no es pot accedir per estar el terreny molt enfangat

Alcoi adequa els camins
Estan reposant dos ponts que han sigut desplaçats per la crescuda del riu.

La brigada forestal del departament de Transició Ecològica està actuant en la senda de la Font del Quinzet i Racó Bonaventura, després de les intenses pluges passades i quan el terreny s’ha assecat una mica. Concretament, està intervenint en dues ensulsiades que s’han produït en els camins i la retirada de pedres en la zona de la fàbrica d’Aparici.

Al mateix temps, estan esbrossant algunes zones i fent un control de les àrees repoblades, per a poder substituir aquelles plantes que s’han mort. També estan reposant dos ponts que han sigut desplaçats per la crescuda del riu i posant a punt tota la senda al Quinzet i al Racó, llevant la vegetació que puga impedir el pas.

A poc a poc va posant-se tot en el seu lloc, encara que en algunes zones no es pot accedir per estar el terreny molt enfangat.

D’altra banda, en la Via Verda la regidoria de Transició Ecològica està buscant com solucionar la caiguda d’un pi que resulta perillós perquè s’ha quedat en un dels talussos. Es valorarà el perill de la zona i se senyalitzarà per a evitar incidències.

Send this to a friend