L’Ajuntament d’Alcoi contractarà nou persones menors de 30 anys amb Avalem Joves

Els joves cobriran nou llocs de conserge

Alcoi contractarà nou persones
Sessió informativa en una convocatòria anterior d’Avalem Joves.

L’Ajuntament d’Alcoi llança una nova convocatòria d’Avalem Joves-EMPUJU 2022, el programa d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys posat en marxa pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

Aquestes ajudes tenen com a objectiu que les entitats locals contracten persones desocupades menors de 30 anys d’edat, inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, condicions que hauran de complir-se en el moment de la contractació.

En concret, Alcoi llançarà una convocatòria per a cobrir nou llocs de conserge, amb contractes de 12 mesos a jornada completa que començaran a mitjan agost d’aquest 2022.

Es tracta d’un pla cofinançat per la Generalitat Valenciana i la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Per a efectuar aquestes contractacions, Alcoi ha rebut una subvenció de 160.447,97 euros, que completarà un any més amb aportació municipal, en aquest cas de 11.017,52 euros.

Send this to a friend