L’Ajuntament d’Alcoi dedica 14.000 euros per a les beques als esportistes no professionals

El termini per presentar-se finalitza el 9 de novembre

L’Ajuntament d’Alcoi dedica 14.000 euros
La quantitat s’ha multiplicat per quatre des de 2011.

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases de les beques als esportistes no professionals. En total hi ha 14.000 euros per a esportistes de la ciutat no professionals que, havent acreditat una qualitat inicial i una especial dedicació a l’activitat esportiva, auguren una projecció immediata o futura per a l’esport.

Tal com expliquen les bases, l’import mínim de les beques objecte de la present convocatòria serà de 300 euros, i el màxim de 2.000 euros. El nombre de beques que es concediran no serà superior a vint i vindrà determinat per la classificació d’acord amb la puntuació obtinguda pels aspirants que hagen superat el mínim exigit i fins a esgotar el crèdit pressupostari consignat que són 14.000 euros.

Cal destacar l’important augment d’aquesta partida els darrers anys, permetent així que més esportistes de la ciutat puguen obtenir la beca, passat de 3.250 euros en 2011 a 14.000 en l’actualitat, s’ha multiplicat per quatre.

En aquest enllaç es poden consultar les bases completes https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/noticias/noticia_0008.html. El termini per a presentar les sol·licituds acaba el 9 de novembre.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que «Són esportistes de diferents modalitats, és cert que no són esports majoritaris, però amb el seu esforç i el treball dels clubs s’estan aconseguint molt bons resultats. Es tracta d’ajudes que van dirigides a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per a mantenir un nivell competitiu en acudir a campionats autonòmics o nacionals. La finalitat d’aquesta línia d’ajudes és que l’Ajuntament faça costat a als esportistes de la ciutat que estan competint, per a què disposen de millors condicions de progressar i aconseguir les seues metes».

Send this to a friend