L’Ajuntament d’Alcoi insta la ciutadania a vacunar-se

Durant aquest mes s'han habilitat dies sense cita prèvia

L'Ajuntament insta a vacunar-se
Cua per a vacunar-se a les portes de l’Eduardo Latorre. ARXIU

“Demanem a la ciutadania que encara no s’haja vacunat que ho faça, ja que d’aquesta manera no sols es protegeixen a ells mateixos sinó ho fan amb totes les persones del seu voltant. La vacuna és important per a protegir-nos i protegir als altres enfront de la Covid-19, no hi ha un altre camí per a eixir de la pandèmia, cap altra fórmula màgica per a acabar amb aquest malson. Les vacunes tornen a ser la millor arma per a acabar amb el virus”, afirma la regidora de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi, Teresa Sanjuán.

Així mateix, l’edil remarca la seguretat de les vacunes: “és important acabar amb les faules que s’han generat sobre les vacunes. Són segures igual que qualsevol altra vacuna que ha arribat a la població i com diuen els experts s’han desenvolupat tan ràpid perquè els mitjans humans i tècnics i el coneixement científic que tenim ara no el teníem abans”.

Recordar, quant a dades, que a dia 1 de setembre, el 78,80% de la població d’Alcoi compta amb la pauta completa i el 87,12% ha sigut vacunada amb almenys una dosi.

El consistori recorda també que durant aquest mes s’han habilitat dies sense cita prèvia per a vacunar-se.

Send this to a friend