L’Ajuntament d’Alcoi neteja huit abocadors incontrolats

Jordi Silvestre demana "conscienciació per a mantindre neta la nostra ciutat"

L'Ajuntament d'Alcoi neteja huit abocadors incontrolats
S’ha actuat retirant tot tipus de residus

En els últims dies s’ha actuat retirant tot tipus de desaprofitaments en sis abocadors incontrolats de la zona de Sant Benet, Filà Verdes, Filà Navarros i Polígon Industrial de la Beniata. Algunes d’aqueixos carrers tenen zones tallades, precisament per a evitar l’accés i que es puguen tirar residus, la qual cosa no ha evitat que algunes persones, amb caràcter incívic, abandonen tot tipus de residus.

Al mateix temps, s’ha actuat també al final de Santiago Payá. S’ha treballat en dos punts, un al costat del camí i un altre amb vidres en els camps de cultiu, bastant amagat, en la pista que dóna a la rotonda del carrer Filà Asturianos. Atés que la mateixa no dóna accés a cap propietat, s’ha tancat per a impedir el pas i evitar nous abocaments il·legals.

L’edil de transició ecològica, Jordi Silvestre, ha reprobrat el caràcter incívic d’algunes persones i ha demanat “la implicació de tota la ciutadania i la conscienciació per a mantindre neta la nostra ciutat. Hem de denunciar al departament quan detectem qualsevol actuació d’aquest tipus”, ha manifestat.

Send this to a friend