L’Ajuntament estudia avançar la Fira Andalusa al mes de maig

Com a valoració d'enguany destaquen la gran participació

Estudia avançar la Fira Andalusa
Ambient durant una de les actuacions artístiques del cap de setmana. ALDEMAR

Alcoi va tornar a celebrar el passat cap de setmana la Fira Andalusa després d’un parèntesi de dos anys a causa de les restriccions sanitàries marcades per la pandèmia. Com és habitual, va tindre lloc en el recinte de les Aules Verdes, en el barri de la Zona Nord organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi al costat de la Casa d’Andalusia. El certamen va ser inaugurat el divendres a les 20.30 hores amb l’encesa de llums, i la clausura va tindre lloc el diumenge al migdia.

Des de l’organització destaquen l’alta satisfacció de les persones que han participat, hostalers, grups de música i ball, així com els protagonistes de les exhibicions de cavalls, encara que l’únic punt que han manifestat és el problema que hi ha a meitat de juny per les altes temperatures, especialment amb els animals, que malgrat estar excel·lentment cuidats, és preferible evitar aquesta situació. Per això, ja s’està estudiant de cara al pròxim any, avançar l’esdeveniment al mes de maig.

Amb tot, la Fira Andalusa d’Alcoi es troba totalment consolidada després de set edicions, sent una iniciativa que està plenament integrada en el calendari festiu alcoià, com una celebració més de quantes es duen a terme al llarg de l’any i serveix per a homenatjar a totes les persones andaluses que van deixar arrere la seua terra per a vindre a la nostra ciutat a la recerca de treball, que es van establir a la nostra ciutat, integrant-se i sent ja pares, mares, avis i àvies d’alcoians i alcoianes.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, destaca que “després de dos anys sense la Fira Andalusa, hem viscut un cap de setmana magnífic, amb un espai d’oci, actuacions molt variades i una rica gastronomia, amb activitats per a tota la família. Estem ja treballant per a l’edició de 2023, estudiant la possibilitat d’avançar-la al mes de maig, d’aquesta manera intentarem evitar les altes temperatures de juny”.

Send this to a friend