L’Ajuntament ofereix pràctiques a 28 estudiants

Algunes es realitzen de manera telemàtica

Conveni entre Generalitat i Alcoi per a la cessió dels drets de tanteig i retracte
Façana de l’Ajuntament d’Alcoi en una imatge d’arxiu

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat que 28 estudiants de diferents nivells educatius puguen realitzar les pràctiques dels seus estudis en diferents departaments de la casa consistorial. En concret 26 duran a terme les pràctiques no remunerades i a 2 se’ls ha adjudicat una beca remunerada.

Cal recordar que l’any passat estava previst que 35 alumnes pogueren fer les seues pràctiques a l’ajuntament, però amb la declaració de l’Estat d’Alarma a causa de la Pandèmia algunes van passar a realitzar-se de manera telemàtica i no tots les van poder dur a terme.

Quant als departaments on duran a terme les pràctiques no remunerades, hi haurà una persona en la regidoria d’Esports, una altra en la Policia Local, dues més per al Museu Arqueològic Municipal, un alumne estarà en el Departament d’Informàtica, 20 alumnes a les Escoles Infantils i una en la Tourist Info. S’han adjudicat dues beques remunerades, un alumne estarà en Innovació i un altre en Informàtica.

La regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán, destaca que “aquest temps servirà als estudiants per a posar en pràctica tot el que han aprés en els seus centres. Apostem per retindre talent local i preparar professionals amb experiència en l’administració, un perfil molt buscat per les empreses”.

EL CAMPUS SIGNATURA 200
Per part seua, el Servei Integrat d’Ocupació (SIE) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha signat 200 acords entre empreses i alumnes. La majoria de pràctiques es realitzen de manera presencial. Estudiant i empresa han de signar el document ‘declaració responsable Covid-19’, proposat pel SIE, en el qual “durant el període de realització de la pràctica, l’entitat on es realitze la pràctica garanteix el compliment de la normativa sanitària i protecció de riscos laborals que es troben en vigor”.

El SIE és l’òrgan impulsor i gestor de quantes iniciatives s’adopten en matèria d’ocupació en aquesta universitat i té com a objectiu contribuir a la millor inserció laboral dels seus titulats. El 100% de les pràctiques en empresa estan remunerades.

Send this to a friend