L’alcaldia de Cocentaina ret homenatge a Antonio Ferrer, Jutge de Pau durant 23 anys

L’Ajuntament de Cocentaina, en la persona de la màxima autoritat local l’alcalde Rafa Briet, va voler acomiadar d’una forma especial a qui ha estat Jutge de Pau al municipi durant més de 23 anys. Així, divendres passat l’alcalde Briet i els treballadors del Jutjat de Pau a Cocentaina van oficiar una recepció oficial a Antonio Ferrer a les dependències del consistori.

Rafa Briet destacava de Ferrer l’haver estat una “persona emblemàtica” durant tot aquest temps al municipi. “Ha tingut una tasca molt complexa però tot i això en 23 anys no hem rebut ni una sola queixa per la seua feina, tot al contrari. Per a nosaltres Antonio Ferrer ha sigut un referent del consens”, apuntava l’alcalde socialista.

Val a dir que el Jutge de Pau tracta els temes més diversos de conflicte entre els veïns i veïnes… Així, es tracta d’un perfil de persona prudent, dialogant i amb contacte permanent entre les diferents entitats i estaments de la localitat. “El Jutge de Pau ha de ser discret sobretot, perquè es tracten temes personals i molt delicats, i també en aquest cas Antonio Ferrer ha estat un exemple a seguir per tots nosaltres”, ha destacat Rafa Briet.

Send this to a friend