L’Alcodiam perd però l’eliminatòria enfront del Braga segueix molt viva

El quadre portugués remunta en l'últim minut després d'avançar-se els blaugranes per dues vegades en el marcador

L'Alcodiam perd però l'eliminatòria enfront del Braga segueix molt viva
Gonzalo Pérez protesta una decisió del col·legiat de la trobada. Foto: Quique Reig

L’Alcodiam va perdre el primer assalt però segueix molt viu de cara a superar el partit de tornada que es disputarà dins de dues setmanes en terres portugueses. Els de Lorenzo Pastor sempre van ser per davant en el marcador però un fatídic últim minut va possibilitar al Braga eixir airós del pavelló Miguel Sarasa i emportar-se la victòria 2-3 en el primer xoc de l’eliminatòria de huitens de l‘Europa Cup.

Com s’esperava va ser un partit en el qual les diferències anaven a ser mínimes i el que millor aprofitara les seues ocasions s’emportaria la primera alegria de l’eliminatòria. No obstant això, va haver-hi un factor extra que va condicionar bastant el marcador final, que va ser l’actuació de la parella arbitral, que a més d’anul·lar un gol al l’Alcodiam en la primera part i ser bastant permissius en el joc de contacte dels portuguesos, va decantar la balança amb una polèmica senyalització de la desena falta que va donar la victòria al Braga.

Això va encendre els ànims d’una afició blaugrana que va estar amb el seu equip i va omplir la graderia principal del pavelló Miguel Sarasa. Quedaven a penes 24 segons i va vindre la desena falta que va transformar Pedro Mendes en el 2-3. A penes mig minut abans, Vitor Hugo havia silenciat el pavelló en anotar el 2-2 després d’una acció en la qual es va reclamar falta sobre Agustín Domínguez.

Va ser un fatídic minut final en el qual el Braga li va donar la volta al marcador després d’un partit en el qual l’Alcodiam va portar tot el pes del joc i va tindre la calma suficient per a no caure en el parany d’anar-se per un rival molt perillós en el contraatac. Va obrir el compte Caco Ceschin en el primer temps, Gonçalo Pereira aconseguia el 1-1 a un minut del descans.

En la segona meitat, el gol de Biel Pujades va posar una altra vegada en avantatge als de Lorenzo Pastor en el marcador, però si més no s’esperava vi aqueixa urpada final del Braga que deixa l’eliminatòria a favor dels portuguesos, però encara molt viva per l’Alcodiam. El partit de tornada es jugarà el pròxim 11 de febrer a les cinc de la vesprada.