L’Alcodiam rep al Liceo amb el record de la passada lliga

Amb la baixa de Tutti Baeli i Agustín Domínguez és dubte per a aquesta vesprada

L'Alcodiam rep al Liceo amb el record de la passada lliga
Javi Verdú formara part de la convocatòria davant el Liceo. | QUIQUE REIG

L’última visita del Liceo al març passat va ser un dels moments culminants de la brillant passada temporada. L’Alcodiam venia d’empatar (3-3) amb el Barça, havia guanyat a Palafrugell i Caldes i aquell 4-3 sobre els gallecs va ser celebrat com si d’un títol es tractara pels jugadors i la graderia del pavelló Miguel Sarasa. No va ser per a menys, els blaugranes perdien 0-2 i van acabar igualant abans del descans. El partit va ser una muntanya d’emocions fins a posar-se 4-2 el Patín Alcodiam i els últims minuts van ser d’infart.

Després van vindre altres dues victòries davant Alcobendas i Manlleu, un empat enfront del Noia i la ratxa es va tallar a casa davant el Lleida (2-3). Lorenzo Pastor va ser triat tècnic del mes de març pels propis entrenadors de l’OK Lliga.

Aquell Liceo que va jugar al març passat a la nostra ciutat es va presentar en el pavelló Miguel Sarasa amb la moral pels núvols. Una setmana abans havia aconseguit derrotar 3-1 al Barça. Una altra vegada torna a donar-se la mateixa circumstància, però en aquesta ocasió els gallecs no han pogut amb un Barça (2-3) que es dispara en la classificació amb ple de victòries: set en set partits. El Liceu ja suma dues derrotes després de caure abans de l’aturada a casa del Noia (5-3).

El Noia també va ser el botxí de l’Alcodiam en l’última jornada (6-5). Va derrotar 6-5 a un valent conjunt blaugrana que es va meréixer emportar-se l’empat. Als de Lorenzo Pastor se’ls va fer curt el tram final de la trobada després de marcar Biel Pujades el cinqué gol mancant 56 segons.

Amb 4-2 en contra va saber sobreposar-se a les circumstàncies i posar en dificultats a un Noia que ho va passar malament en els últims minuts. L’Alcodiam va jugar sense Tutti Baeli, que es va trencar un os de la mà i estarà un mes de baixa.

També Agustín Domínguez va haver de deixar la pista per una lumbàlgia. A tot això, Caco Ceschin no va viatjar per estar amb febre i Marc Grau a penes va poder jugar per estar també amb temperatura. Això va obligar al fet que Iván Morales jugara tot el partit, mentre que Ferran Formatjé i Biel Pujades a penes tingueren un parell de minuts de descans.

El panorama de l’equip no canvia massa de cara a la visita d’aquesta nit (20’15 hores) del Liceo al pavelló Miguel Sarasa. Tutti Baeli és baixa segura i Agustín Domínguez serà dubte, mentre que Caco Ceshin i Marc Grau podran jugar però a penes han entrenat en tota la setmana. El júnior Javi Verdú completarà la convocatòria. Els gallecs han aconseguit la cessió del davanter Pol Manrubia, procedent del Benfica.

“Seguirem la línia del partit de Noia i ser valents. Vam tindre l’empat molt a prop i si la trobada arriba a durar uns minuts més hauríem fet el sisé. Estava convençut que no ens anàvem de buit. Passem un moment dolent però l’equip va saber refer-se i va creure fins al final. Enfront del Liceo hem d’anar a buscar-los. Si pensem a defensar, ens passaran per damunt”, ha explicat Lorenzo Pastor.