L’Alcodiam segueix de dolç i remunta a Caldes

Els de Lorenzo Pastor tornen a guanyar com a visitants amb els gols d'Iván Morales, Agustín Domínguez i Gonzalo Pérez

L'Alcodiam segueix de dolç i remunta a Caldes
Iván Morales va ser doblement protagonista a Caldes.

L’Alcodiam segueix de dolç i ja és seté en la taula després de guanyar a Caldes. Els de Lorenzo Pastor van estar tota la primera volta sense véncer lluny del pavelló Miguel Sarasa i ja porten dos desplaçaments consecutius emportant-se la victòria.

Si fa dues setmanes van aconseguir guanyar a Palafrugell, anit es van imposar 1-3 a Caldes, a casa de l’equip que li precedia en la classificació i que ara està per darrere a un punt.

Tot es va accelerar en la segona part després que la primera acabara sense gols. El punt de Xavi Rovira als cinc minuts de la represa va obrir les hostilitats. El Caldes va poder fer el 2-0 però Lluís Ricard va fallar des del punt de penal. En la següent acció, desena falta dels locals i Iván Morales, amb un gol antològic, per tota l’esquadra, feia el 1-1.

A partir d’ací va poder succeir qualsevol cosa. Iván Morales, una altra vegada protagonista, va cedir la bola dins de l’àrea a Agustín Domínguez, que va fer una maniobra de davanter de tota la vida, va recollir el rebutge al seu propi tret i va anotar el 1-2 mancant tres minuts.

En els instants finals, el tècnic del Caldes va llevar al seu porter i va introduir un jugador més de pista, situació que va saber aprofitar molt bé Gonzalo Pérez qui mancant cinc segons va marcar des de camp propi i sense porter, sonant a continuació el xiulet final de la trobada.

L’Alcodiam es col·loca amb 26 punts, un més que el Caldes, mentre que el descens directe ara queda a 13 punts. El dissabte els blaugranes reben al Liceu, partit que serà a les 19 hores.