L’Alcodiam s’estavella davant un mur

Els de Lorenzo Pastor penen davant l'efectivitat de l'Alcobendas i un estel·lar César Candanedo

Una jugada del partit disputat aquest diumenge a Alcoi (Aldemar)

No va poder ser i l’Alcodiam deixa el primer lloc de l’OK Plata després de liderar la classificació des de la primera jornada. Els de Lorenzo Pastor són ara co-líders però l’Alcobendas passa a encapçalar la taula per millor ‘goal average’. Si en la primera volta va haver-hi empat a dos, hui el conjunt madrileny ha assaltat el pavelló Miguel Sarasa i s’ha emportat la victòria per 3-4.

L’Alcobendas passa a dependre de si mateix i l’Alcodiam haurà d’esperar una burxada dels madrilenys en les tres jornades que resten per a aconseguir aqueixa primera plaça que dóna dret a l’ascens directe, mentre que el segon haurà de promocionar enfront d’un rival d’OK Lliga.

Una derrota que té tres lectures: d’una banda la sensacional actuació del meta Isaac Larios, un autèntic mur baix pals. Després el gran partit de l’ex-alcodiamista César Candanedo, botxí dels blaugranes amb els seus tres gols, els tres a bola parada. I, finalment, la falta d’efectivitat de l’Alcodiam, que va errar fins a tres faltes directes, les tres fallades per Ferran Formatjé.

La primera poc després de començar, després d’una blava al visitant Marcos López. No va marcar i qui sí que ho va fer quasi a continuació va ser Candanedo. El 0-1 va posar ales a l’Alcobendas i plom als peus de l’Alcodiam. A huit del final, Marcos López va fer el segon i es va arribar al descans amb 0-2.

La segona part va ser un monòleg de l’Alcodiam. Va emergir la figura del porter Isaac Larios, inexpugnable per als blaugranes. Abans del 0-3, obra de Candanedo de penal, Aleix Pastor va estavellar una bola en el ferro. El 1-3 aconseguit per Ferran Formatjé va donar peu a pensar en la remuntada però immediatament va vindre el quart, també de Candanedo, després d’una blava a Agustín Domínguez.

Dos gols quasi seguits

Quan ja tots van començar a donar per segura la derrota de l’Alcodiam, van vindre els gols quasi consecutius de Carlos Cantó i de Gonzalo Pérez, ara sí de directe. Amb 3.09 per jugar-se, tot era possible. Gonzalo Pérez va disparar un parell de vegades i l’Alcodiam va jugar l’últim minut sense Guiri i amb cinc jugadors de pista. El marcador no es va moure i l’els blaugranes ara hauran d’esperar l’ensopegada de l’Alcobendas, que passen a dependre de si mateix en les tres jornades que resten.