L’Alcodiam torna a la competició amb un duel inèdit davant l’Espanyol

Aquesta nit, a les 20'15 hores, amb l'única baixa de Carlos Cantó

Ferran Formatjé va ser un dels autors dels gols en l’anterior partit front l’Espanyol. | ARXIU

El Patín Alcodiam torna a la competició rebent aquesta nit (20’15 hores) la visita del SD Espanyol, un duel inèdit amb l’únic precedent de la primera volta que va acabar amb victòria blaugrana per 1-4 amb dos gols de Ferran Formatjé i altres dos d’Aleix Pastor.

Els de Lorenzo Pastor buscaran no apartar-se del camí marcat i mantindre a ratlla tant Alcobendas com Arenys de Munt, que segueixen a l’aguait en la classificació. L’Espanyol va aconseguir l’ascens a categoria nacional després de l’adjudicació de la plaça vacant pel comité nacional de la FEP. És el seu quart ascens en tres cursos. La passada temporada es va proclamar campió del grup B de Primera Catalana i va obtindre l’ascens directe a la Lliga Nacional Catalana (Primera Divisió Autonòmica).

La secció d’hoquei sobre patins del RCD Espanyol va ser creada en 1942 sent un dels pioners d’aquest esport. Va aconseguir nombrosos èxits a nivell nacional i internacional (entre elles 11 Copes del Generalíssim i 15 Campionats de Catalunya) i en els seus inicis va tindre un il·lustre jugador, José Antonio Samaranch, més tard president del Comité Olímpic Internacional. Per a aquesta nit, l’Alcodiam tindrà la baixa per lesió de Carlos Cantó.

Send this to a friend