Els gallecs venen de perdre la final de la Copa del Rei

L'Alcodiam visita a un Liceo en hores baixes
L’Alcodiam juga aquesta vesprada a la Corunya.

L’Alcodiam juga aquesta vesprada (18’30 hores) en un dels grans escenaris de l’OK Lliga. Els de Lorenzo Pastor visiten el Palau dels Esports de Riazor a la Corunya.

Davant tindran a un Liceo ferit, que no sols ve de perdre la final de la Copa del Rei enfront del Barça (2-4), sinó que en la Lliga ha perdut el segon lloc en favor del Calafell, que s’ha erigit en la revelació del campionat.

El Liceo es va presentar en la fase final de la Copa amb la càrrega d’un 6-1 al Palau en el seu últim partit de lliga. A més havia empatat 2-2 a casa davant el Noia i 4-4 a Reus. Tampoc als blaugranes els va anar bé en el seu últim compromís de lliga abans de l’aturada per la Copa del Rei.

L’Alcodiam va perdre 3-5 a casa enfront del Noia, trencant així una ratxa de quatre jornades sense perdre, amb un balanç de tres victòries i un empat que li va ajudar a pujar fins a la sisena plaça de la classificació.

L’Alcodiam B, davant el Fuengirola
L’Alcodiam B, que en la passada jornada es va imposar 3-4 al Sporting en el derbi local, rep demà (13 hores) al cuer Fuengirola, mentre que l’Sporting juga aquesta vesprada (19’30 hores) a casa del Coslada, també equip de la zona baixa de la classificació.