L’Alcodiam visita a un Noia en forma

L'Alcodiam visita a un Noia en forma
Agustín Domínguez vuelve tras su lesión.

Sense data encara per a celebrar el partit contra l’Alcobendas –es remena l’opció de jugar-lo el dimarts 14–, ajornat en l’últim moment a instàncies de la Federació per possibles casos positius en covid-19 en el conjunt madrileny, el Patín Alcodiam espera poder per fi recuperar el pols a la competició després de més d’un mes sense jugar –l’últim partit el va disputar el 26 d’octubre a la Corunya contra el Liceu– i jugar aquesta vesprada (19’30 hores) a casa del Noia, un dels grans animadors aquesta temporada en l’OK Lliga.

Aquest històric de l’hoquei estatal, és quart classificat i compta amb una de les millors plantilles de la competició. Ve de posar en un destret al totpoderós Barça al Palau, que només va poder véncer per la mínima (3-2).

A casa es mostra com un equip tremendament fiable que només ha perdut contra el Manlleu (3-4), però que ha derrotat 9-2 al Girona, 3-2 al Voltregà i 6-1 al Reus, a més com a visitant va véncer a Calafell i Igualada i va empatar a Lleida.

Lorenzo Pastor recupera per a aquesta visita a L’Ateneu a Agustín Domínguez, lesionat a casa del Liceu, però no podrà disposar de Tutti Baeli, pendent encara de complir sanció. Els locals també recuperen a Xavi Costa, que estava sancionat. “Anem amb la intenció de donar la cara i competir. No serà fàcil perquè el Noia té una de les tres o quatre millors plantilles de l’OK Lliga”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Send this to a friend