L’Alcodiam visita aquesta nit al Vilanova

Després d'aconseguir una victòria la setmana passada enfront de Las Rozas

Gonzalo Pérez va marcar el cinqué del partit enfront de Las Rozas.

La competició no es deté per al Patín Alcodiam, que aquesta nit (20’30 hores) juga a casa del Vilanova, un ex OK Lliga en hores baixes, penúltim de la classificació i que ve de caure en la pista del cuer Burguillos, que havia perdut els seus nou partits anteriors.

El Vilanova no gana des de finals de novembre passat. Dues setmanes després hi havia canvi en la seua banqueta. Jordi Esteva deixava el seu lloc a *ofré Vila i després de l’aturada nadalenca va anunciar el retorn al club de Marc Cuevas, procedent de la lliga francesa. El Vilanova afrontarà la visita de l’Alcodiam sense el exblaugrana David Aguilar per sanció.

VICTÒRIES DE LES BUTXAQUES
A l’Alcodiam li cauen les victòria de les butxaques. Per als de Lorenzo Pastor no hi ha tràmits ni partits fàcils. Tampoc la quarantena per dos positius en la plantilla són un fre per a alçar el peu de l’accelerador. Despatxen rivals amb la mateixa diligència que un operari es posa davant d’una màquina a fer metres de tela.

Donen moltes vegades la sensació de guanyar sense voler, quasi per inèrcia. Així porten més d’un any. Des de desembre de 2019, quan van caure 2-1 en la pista del Barça B un 15 de desembre, que els blaugranes no saben el que és perdre. Si la passada temporada anaven com un tir quan es va detindre la lliga per la pandèmia, en la present campanya segueixen sense donar senyals de defalliment.

Són l’únic equip de l’OK Plata Sud que encara no coneix la derrota i el seu únic esborrall, per dir-ho d’alguna manera, és un empat a dos en la pista de l’Alcobendas. Sumen deu victòries en onze partits.

I això que la setmana passada Las Rozas, un equip de la zona baixa de la taula però amb tanta joventut en les seues files com falta de complexos, va voler aprofitar l’aturada pels dos positius per a posar en destrets als blaugranes en la primera part després d’arribar-se al descans amb empat a un.

Mancant minut i mig per a acabar el primer temps, els madrilenys igualaven de penal el punt amb el qual Ferran Fortmatjé va posar per davant al Patín Alcodiam als sis minuts de partit.

Ningú es va alterar pel resultat, entre altres raons perquè per alguna part havia d’aflorar aqueixa setmana i mitja sense poder entrenar junts, només el dia abans a la trobada va poder reunir-se la totalitat de la plantilla per a preparar el xoc de l’endemà. “Paguem estar tants dies parats i ens va faltar aqueixa espurna que et dóna estar competint. Era un partit parany per a nosaltres però l’equip va saber respondre”, confessa el tècnic Lorenzo Pastor.

El gol d’Agustín Domínguez als nou minuts de la represa va portar una mica de tranquil·litat a un Alcodiam que no acabava d’entrar en el partit i que havia deixat escapar dues excel·lents oportunitats per a escapar-se en el marcador després de fallar Gonzalo Pérez un penal i després Ferran Formatjé un directe. El gironí, que va tancar la nit amb el seu segon triplet consecutiu, quart de la temporada, va esmenar el seu error en la següent acció en anotar el 3-1.

Aquest gol va animar a pensar que l’Alcodiam podia escapar-se en el marcador, frustrat per un arravatament d’orgull de les Fregues amb el seu gol que ajustava el resultat a quatre minuts del final. Només va ser un miratge, en el següent atac els madrilenys cometen la desena falta. En aquesta ocasió, Ferran *Formatjé no va fallar, anotant el seu directe. Amb Les Fregues desactivat, va arribar el cinqué de Gonzalo Pérez i Aleix Pastor es retrobava amb el gol en anotar el sisé mancant un minut.