L’alcoià Alejandro Haro presenta el seu primer disc des de Guipúscoa

Al costat del seu grup Voodoo Charms llancen un primer CD amb 10 cançons

L'alcoià Alejandro Haro presenta el seu primer disc des de Guipúscoa
Ajelandro Haro situat a la dreta de la cantant Karmen

L’alcoià Allunyant Haro es va endinsar en la música als 8 anys amb la Societat Musical Nova d’Alcoi, de la qual forma part des dels 14 anys com a músic. Va estudiar en el Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó i des de llavors no ha parat de moure’s per grups de rock, jazz o funky amb col·laboracions espontànies.

Ara, Allunyant Haro forma part del grup Voodoo Charms, els qui han llançat el seu primer disc. Caracteritzat per la seua personalitat, aquest grup es defineix com a “eclèctic”, resultat d’una mescla molt singular d’estils gràcies als gustos dels cinc integrants mesclant el blues, el rock, el rockabilly i el jazz. Segons Haro, el saxo tenor de la banda, “musicalment parlant sempre hem sigut molt oberts, per la qual cosa hem aconseguit posar un nexe d’unió i reflectir aqueixa diversitat en el disc”.

Aquest grup de Guipúscoa va nàixer a la fi de 2018 i des de llavors han sigut molt ben acollits pel públic. “Res més presentar-nos ja ens van seleccionar per a un programa patrocinat per la Diputació de Guipúscoa i això ens ha permés donar-nos a conéixer d’una forma més ràpida a nivell local i tindre cada vegada més concerts”, argumenta Haro.

A poc a poc, a base de concerts i moltes ganes de seguir el camí de la música, aquesta família de cinc ha pogut aconseguir els diners per a produir el disc i editar-lo. Un primer CD amb 10 cançons entre les quals es troben 5 de collita pròpia i 5 versions. “En una certa manera els temes propis són una declaració d’intencions de per on volem anar en un futur sense encasellar-nos com una banda d’un sol gènere”, i afig: “quant a les versions, ens abellia fer-los un volt a vells temes sense que perderen la seua essència. Hi ha moltes joies no gaire conegudes que tenen un potencial brutal”.

Un dels temes propis és el seu senzill ‘I’ll Love You Till The Cows Come Home’, però totes cançons tenen com a objectiu fer sentir. “Passar-ho bé és el que ens mou, volem que el públic el gaudisca tant o més que nosaltres”, conclou.

Send this to a friend