L’Alcoyano afina la seua punteria abans del play-off exprés

Després d’alçar uns certs dubtes en els dos primers amistosos, l’Alcoyano va recuperar sensacions i va demostrar que cada vegada més s’acosta a la seua millor versió després d’endossar-li un contundent 4-1 al Mazarrón, un resultat que va poder ser més inflat si Juli no arriba a errar un penal en l’arrancada del segon temps.

Un triomf ve a pujar l’autoestima de l’equip abans de la gran cita del dissabte a Alzira enfront de l’Intercity en l’encreuament de semifinals del play-off exprés. Els dos primers amistosos contra Rayo Ibense i Castellonenc, dos equips de Preferent, van dibuixar un horitzó amb alguns dubtes que el partit contra el Mazarrón es va encarregar d’esborrar després d’una actuació en línies generals bastant completa enfront d’un rival que havia derrotat la setmana passada a l’Intercity precisament.

Jony Ñíguez va ser bigoleador en aquest partit, sent l’encarregat d’obrir el marcador de penal en el minut 34 i després va anotar el 2-0, el quadre murcià es va encarregar de reduir diferències en marcar Borja Mir, fill de l’extècnic blanc-i-blau Vicente Mir, després fallar Juli un penal. En el minut 73 va arribar el 3-1, obra de Pau Franch en rematar un centre de Ruba després d’una de les característiques cavalcades del d’Aranda del Duero, per a ser Diakité l’encarregat de fer pujar el 4-1 definitiu.

Vicente Parras va posar d’eixida un onze que perfectament pot ser el que jugue el dissabte davant e l’Intercity, amb les novetats de Juli per Pau Franch, que ha sigut el golejador de l’equip en aquesta minipretemporada en anotar en cadascun dels tres partits, i de Fran Machado per Ruba. Sota pals va estar José Juan, en defensa Devesa, Raúl González, Navarro i Pablo Carbonell, centre del camp per a Fran Machado, Jony Ñíguez, Diakité i Acevedo, mentre que a dalt han estat Juli i Óscar Díaz.