L’Alcoyano allunya fantasmes amb un golàs de Raúl Alcaina

Els de Vicente Parras són millors i estrenen la nova temporada amb una victòria en el mític estadi de Las Gaunas

L'Alcoyano allunya fantasmes amb un golàs de Raúl Alcaina
Raúl Alcaina va ser l’autor de l’únic gol de l’Alcoyano en Las Gaunas. Silvia Calatayud/cda

Qualsevol fantasma que poguera haver al voltant de l’estrena de lliga del Deportivo el va allunyar per complet Raúl Alcaina amb el seu golàs en el minut 62, que va servir perquè els de Vicente Parras s’emportaren tres punts molt importants del mític estadi de Las Gaunas.

El 19 arribat aquesta temporada del filial del Llevant, un portent físic, tot potència i famós golejador en les categories inferiors, es va perfilar després de rebre una passada de Pablo Carbonell, va aguantar l’entrada d’un rival, es va anar per cames d’un segon defensor, va alçar el cap i amb un toc subtil, va salvar la mitjana eixida de l’exblanc-i-blau Jero Llaro.

Un golàs, el primer de l’Alcoyano aquesta temporada, que permet mirar aquesta arrancada de competició d’una manera molt diferent a abans de viatjar a Logronyo, quan tot eren dubtes, després d’una pretemporada on l’equip va estar molt allunyat de les expectatives dels aficionats.

Aquest 0-1 a casa de la SD Logroñés, ho canvia tot, retorna la tranquil·litat i, sobretot, la confiança després d’unes setmanes on aqueixa muntanya russa que moltes vegades són la pretemporada, va dibuixar una espessa boira en l’horitzó.

Encara hi ha moltes coses que millorar, aquest Alcoyano amb tretze altes estiuenques requereix de molta paciència, però començar bé, donant un colp damunt de la taula, suposa una dosi d’autoestima per a tots.

Va començar bé el partit amb una falta d‘Agüero que va obligar a emprar-se a fons a Jero. Però després van vindre minuts de confusió en el Deportivo, que ja no va tornar a donar senyals de vida fins als últims minuts de la primera part.

El descans va va servir per a fer examen de consciència i ordenar idees per a eixir per totes en la segona part. Va ser el que va fer l’Alcoyano eixir sense complexos i li va anar bé.

Res més començar, cabotada forçada de Raúl González i després una rematada de Lillo que es va anar als núvols. Pràcticament es jugava en camp contrari, fins que en el minut 62 va vindre la genialitat de Raúl Alcaina, combinant potència de carrera amb habilitat, per a marcar el 0-1 amb el qual es va resoldre el xoc.

Aquest gol va deixar tocat al SD Logroñés, que en els dos següents minuts va poder encaixar un segon gol després d’una doble ocasió de Raúl. Va ser llavors quan el tècnic local va tocar arravatament i va posar tota la seua artilleria sobre la gespa.

Per moments semblava que els locals podien fer-se amb el partit, però va sorgir un Deportivo aguerrit que no concedeix un centímetre al rival. El col·legiat va arribar a afegir cinc minuts, va ser quan els locals es van bolcar sobre la porteria de Miguel Bañuz, si bé va ser més soroll que una altra cosa i l’equip va poder celebrar amb una desena d’aficionats la primera victòria de la temporada.

Diumenge que ve el Collao serà escenari del primer partit com a local enfront del Barça B (19,30 hores), que ahir va remuntar un 1-2 al Castelló per a acabar vencent 3-2.

Por l’Alcoyano han jugat: Miguel Bañuz, en porteria; Lillo, Raúl González, Álvaro Vega i Pablo Carbonell, en defensa: Agüero (77′ Rubio), Juanan (86′ Primi), Imanol i Fran Varela, en el centre del camp; Raúl Alcaina (86′ Armental) i Raúl (77′ Fran Miranda). Van ser amonestats Álvaro Vega i Raúl Alcaina