L’Alcoyano continua malalt i Miguel Bañuz evita una altra vergonya lluny del Collao

Pèssima imatge dels de Vicente Parras en l'estrena de 2023 pese al punt aconseguit a casa de La Nucia

L'Alcoyano continua malalt i Miguel Bañuz evita una altra vergonya lluny del Collao
Raúl Alcaina enfront de La Nucia. Foto: CD Alcoyano

L’Alcoyano continua malalt, ni el nou any ha revitalitzat un equip capcot, sense ànima i que necessita com a aigua de maig el mercat hivernal per a revitalitzar una plantilla que requereix de diversos revulsius o en cas contrari fins i tot la permanència podria estar compromesa. Només les intervencions de Miguel Bañuz, amb un parell de parades de molt de mèrit, han evitat altra vergonya en el Camilo Cano.

Al final empat (1-1), però lamentablement la vida segueix igual per al Deportivo, que no ha sabut una altra vegada gestionar la seua excel·lent arrancada de partit, amb un gol de Juanan que ha posat als blanc-i-blaus amb 0-1 als cinc minuts després de culminar una excel·lent acció d’estratègia. Fins i tot ha pogut arribar el 0-2, però a Raúl Alcaina, després d’aconseguir plantar-se davant del meta Ackermann, se li ha fet la porteria xicoteta i ha colpejat al cos del porter.

Res feia presagiar el que després vindria. El Deportivo es mostrava sòlid arrere i amb molt de mordent en atac. No obstant això, La Nucia a força de confiar en el seu joc, de tocar i tocar, ha acabat per descentrar als de Vicente Parras, que han acabat per perdre el seu lloc en el partit. En el 21, una falta a favor de l’Alcoyano ha acabat amb un contraatac de La Nucia que només la mala punteria d’Ismael ha evitat l’empat.

La banda esquerra, un colador

En el 35 ha començat el festival de Miguel Bañuz. Primer amb una estirada a tret de Josema, quatre minuts després el meta blanc-i-blau ha tocat el just per a enviar a córner un tret de Borja i en el 42, a tres del descans, ha acabat per pujar el gol dels de César Ferrando. La banda esquerra estava sent un colador, Ismael ha tocat arrere i Primi, volent allunyar la pilota, ha acabat per introduir-la en pròpia porteria.

El guió ha continuat sent el mateix en el segon temps, amb l’Alcoyano com a espectador de luxe d’un partit en el qual La Nucia ha arribat a tindre més d’un 65 per cent de la possessió i en el qual ha aconseguit la xifra de dotze córners llançats per només un els blanc-i-blaus. El primer avís ha sigut de Josema, amb Miguel Bañuz de nou lluint-se.

Deu minuts després, els mateixos protagonistes, acabant la jugada amb rebuig del meta del Deportivo a córner. En el 66 Josema s’ha plantat davant Bañuz, que amb la cama esquerra ha desviat la rematada de l’atacant local a servei de cantonada. I a quatre del final, qui ha fregat el gol ha sigut Jorge García, però el seu tret s’ha anat fora per molt poc.

En definitiva, ni futbol, ni intensitat, ni res de res d’un Alcoyano que ha jugat amb foc tot el partit però que no ha arribat a cremar-se per un inspirat Miguel Bañuz. L’ombra del partit de l’Intercity ha planejat durant molts minuts sobre els caps dels jugadors del Deportivo. L’única notícia positiva, el retorn d’Imanol als terrenys de joc després de quatre mesos lesionat.

Fitxa tècnica

La Nucia: Ackermann, Romera, Dasquet, Adri León, Tòner, Javi Martín (77’ *Benacasa), Fer Pina (86’ Eneko), Ismael (86’ Marcos Bustillo), Josema, Borja (61’ Jorge García) i Mariano (77’ Javi Cabezas).

Alcoyano: Miguel Bañuz, Soler, Primi, Álvaro Vega, Lillo, Armental (23’ Fran Varela), Fran Miranda, Juanan (74’ Imanol), Agüero (46’ Rubio), Moyita (74’ Raúl González) i Raúl Alcaina.

Àrbitre: Lex Franco (Murcià). Va amonestar als locals Mariano i Josema i als visitants Agüero, Juanan i Fran Varela.