L’Alcoyano deixa escapar viu al líder Andorra

Resum del partit Alcoyano - Andorra (2-2)

Una altra lliçó d’orgull sense premi en el Collao que a punt ha estat de deixar a l’Alcoyano sense opcions de play-off d’ascens. L’empat a dos posa encara més costera amunt la classificació en aquestes dues jornades que resten, però almenys el líder Andorra no marxa del partit amb el premi de la victòria que haguera sigut un excessiu càstig per als de Vicente Parras. Els blanc-i-blaus han arribat a igualar per dues vegades un marcador advers, si bé han sigut incapaços de rematar la faena. Els de Éder Sarabia han sigut un prodigi d’efectivitat, ja que dos trets, dos gols. En la primera part ha marcat Mourad i en el temps de descompte, en el segon dels sis minuts de l’afegit, Juanan ha rematat un córner llançat per Juli.

Com s’esperava ha sigut un partit molt tàctic, en el qual els dos equips han arriscat el just i només en el tram final, tots dos han decidit tocar arravatament i almenys s’ha vist una mica d’emoció perquè de futbol s’ha vist en dosis molt limitades. D’eixida, Vicente *Parras ha sorprés amb tres migcampistes, donant entrada a Imanol i sacrificant a Dani Vega.
S’ha vist un Alcoyano amb moltes ganes al principi, de fet ha avisat un parell de vegades, si bé qui ha marcat primer ha sigut l’Andorra. En el minut 13, una acció en la qual Pablo Carbonell ha demanat falta visitant, ha sigut aprofitada per Carlos Martínez per a batre a José Juan i posar el 0-1 en el marcador. Aquest resultat ha afermat encara més en les seues conviccions als de Éder Sarabia, ben ordenats darrere, mentre que l’Esportiu intentava posar una marxa més a la recerca de trencar el mur visitant.

Sis grogues al descans
El va aconseguir a cinc minuts per al descans, quan Mourad, que feia molt de temps que no veia porteria, va aprofitar un rebuig del pal després d’un tret d’Andy Escudero per a anotar l’empat, amb el qual es va arribar al descans. L’Alcoyano va acabar la primera part amb la sèrie amenaça de fins a sis targetes grogues per només una de l’Andorra. Amb aquesta càrrega, va afrontar l’inici del segon període a la recerca del gol que fera justícia a la seua major ambició. Mourad per dues vegades ho va intentar sense massa punteria.

Després va arribar el torn d’Andy Escudero, però Ratti va estar ben col·locat. Semblava que el marcador no s’anava a moure malgrat que l’Andorra havia decidit eixir de la cova, encara que amb més voluntat que convicció, fins que a dos minuts del final, els de Éder Sarabia han maniobrat bé a l’hora de llegir la jugada amb l’Alcoyano molt avançat, la pilota li ha arribat a Enri qui ha fet el 1-2. Un pitxer d’aigua freda immerescut per als de Vicente Parras, que ara sí, en els sis minuts d’afegit, van jugar bé les seues bases, sobretot després d’un servei de cantonada botat per Juli en el 92 i que Juanan ha acabat rematant per a posar el 2-2 definitiu.

La derrota d’ahir del Linares ha beneficiat al Deportivo, que a l’espera de la jornada de demà, ara queda a dos punts dels llocs de play-off d’ascens. Resten dues jornades i dissabte que ve juga a casa del Cornellà, últim partit com a visitant de la temporada.

Fitxa tècnica

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Raúl González (85′ Revert), Pablo Carbonell (76′ Ángel López), Toni Abad (63′ Antón), Fran Miranda, Imanol (63′ Dani Vega), Andy Escudero (76′ Juli), Juanan i Mourad

Andorra: Ratti, Morer, Riera (73′ David Martín), Álex Pastor, Martí Vilà, Bover (64′ Altimira), Sergio Molina (78′ Iván Gil), Aguado, Hevel, Marc Fernández (73′ Riverola) i Carlos Martínez (78′ Enri)

Àrbitre: Román Román (Castellà-Lleonés). Va amonestar als locals Andy Escudero, Juanan, Fran Miranda, Raúl González, Primi, Pablo Carbonell i Juli i al visitant Morer

Gols:
0-1 (min. 13) Carlos Martínez. 1-1 (min. 40) Mourad. 1-2 (min. 88) Enri. 2-2 (min. 92) Juanan.