L’Alcoyano disputa hui el seu últim amistós de pretemporada

Els blanc-i-blaus sabran hui si juga la final de la Copa Federació

L'Alcoyano disputa hui el seu últim amistós de pretemporada
Rubio en una de les jugades davant el Torrellano. | INGRID MORENO

Hui a les 20 hores i en El Collao, els de Vicente Parras disputaran el seu últim partit amistós davant la UD Alzira, conjunt de Segona RFEF. Pot ser que no siga l’últim abans de començar la competició de lliga, ja que aquest mateix dissabte es decidirà si el Deportivo juga la final de la Copa Federació o no.

El Deportivo pot somiar gràcies a la victòria davant l’Orihuela dissabte passat en Els Arcs per 1 gol a 2. Tot va ocórrer en la segona meitat, on els de Parres van deixar encarrilat el partit després d’anotar dos gols en quatre minuts. Primer va ser Agüero des del punt de penal, que va demostrar galons i valentia per a anotar el seu primer gol amb la samarreta blanc-i-blava, seguidament va ser Rubio el que anotaria el segon gol, un altre jugador que està cridat a tirar del carro aquesta temporada. En els minuts finals els locals van retallar distàncies gràcies al gol de Nacho Muñoz, però no van aconseguir empatar el partit.

Ara toca esperar al que succeïsca en la trobada entre l’Atzeneta-Orihuela, que es disputa a les 19’30 hores en El Regit. Perquè l’Alcoyano aconseguisca el passe a la final de Copa Federació li serveix que l’Atzeneta guanye per 1 a 0 o que el partit acabe en empat o en victòria favorable als escorpins. En cas que això succeïsca, els blanc-i-blaus jugarien la final dimecres que ve 24, amb seu i hora encara per decidir.

EMPAT DAVANT EL TORRELLANO
D’altra banda, l’Alcoyano ha jugat aquesta setmana contra el Torrellano, en el qual va ser un partit sense molta història en el que als 90 minuts de joc es refereix. Empat sense gols en una trobada que no va tindre ocasions clares excepte alguna rematada esporàdica dels de Vicente Parras o alguna eixida a la contra de l’equip de Torrellano.

Destacar els bons minuts dels joves Jorge Pastor i Victor Revert, dos futbolistes que segur donaran alegries a l’afició en un futur no gaire llunyà.

La morbositat estava en la porteria, ja que José Juan tornava a la que ha sigut la seua casa durant tres anys, però aquesta vegada per a defensar l’arc rival. L’afició ha pogut acomiadar-se d’un dels porteres més volguts de l’última dècada per les seues grans actuacions, la més recordada la de Copa del Rei contra el Real Madrid en 2021. També ha tornat al Collao el migcampista Jony, que va jugar més de 90 partits amb la samarreta blanc-i-blava en dues etapes diferents i va ser un dels ‘valuartes’ en l’ascens a Primera RFEF.

Una de les pitjors notícies de la trobada va arribar sobre el minut 70, quan Carles Peris, jove central del Deportivo, es va lesionar del turmell deixant una imatge desoladora. Carles va ser titular i venia quallant actuacions de gran nivell en la saga blanc-i-blava.