L’Alcoyano entropessa a Mallorca amb la seua crua realitat

Mentre li van aguantar les forces

L'Alcoyano entropessa a Mallorca amb la seua crua realitat

Mentre que li van aguantar les forces, l’Alcoyano va donar la cara i fins i tot va ser per davant en el marcador, però en el moment que l’At. Baleares va despertar i es va posar seriós, res van poder fer els de Vicente Parras que es van donar de cara amb la seua crua realitat, que ara mateix és que van afrontar aquest partit amb 17 jugadors i baixes tan importants com les de Carlos Blanco, Lillo, Jona i Imanol.

Amb aquest panorama, l’Alcoyano ha fet el que ha pogut i a punt ha estat d’eixir-li bé la jugada perquè Toni Gabarre avançava al Deportivo amb un golàs en el minut 19. No obstant això, després del descans l’At. Baleares va traure a relluir tot el seu potencial ofensiu i va fer patir als blanc-i-blaus. Dos gols en quatre minuts, tots dos signats per Canario, el seu capità, el primer de penal, va permetre als locals emportar-se la victòria i sumar els tres punts en el debut d’Eloy Jiménez en la banqueta local.

I això que el primer temps va tindre clar color blanc-i-blau, hui vestits de roig. L’Alcoyano arribava poc però amb molt de perill. Cada acció d’atac era com anar al dentista per a l’At. Baleares. Un Toni Abad que continua sent un valor segur per banda dreta, ha posat una pilota d’or a Toni Gabarre que ha signat un golàs de cap després d’elevar-se per damunt de tota la defensa i marcant per l’esquadra.

El d’Osca, que va viure en l’At. Baleares un dels seus millors cursos com a futbolista, no va celebrar el 0-1 per respecte a l’afició que tant li va voler. Els locals han intentat empatar per la via ràpida, amb més ganes que intenció en les seues accions, i a punt han estat els ‘balearicos’ d’aconseguir l’empat sis minuts després, en l’acció més clara de l’At. Baleares en la primera part.

Ha sigut a pilota parada, en un llançament d’Hugo des de la frontal que José Juan ha tocat el just perquè la pilota isquera a córner, que es va llançar sense conseqüències. En el 32, de nou Toni Gabarre ha posat el cor en un puny a l’afició local, ja que l’ex de l’At. Baleares a punt ha estat de culminar amb èxit una acció a pilota parada dels blanc-i-blaus, que naix en el servei de cantonada llançat per Andy Escudero al segon pal on ha aparegut la cama esquerra del d’Osca, però la pilota ha acabat per marxar-se per damunt de la porteria de René Román.

TONI GABARRE HA TINGUT EL SEGON
El pitjor per a l’Alcoyano aquesta per arribar. La segona part no ha tingut res a veure amb la primera. L’At. Baleares ha fet un pas al capdavant i no ha parat fins que s’ha posat per davant en el marcador. No obstant això, Toni Gabarre ha tingut el 0-2 en el 59 després d’una deixada de cap de Mourad que el 22 ha rematat per damunt del travesser amb el meta René Román als seus peus.

Però en un obrir i tancar d’ulls, els ‘balearicos’ li han donat la volta al resultat. En el 65, un mal rebuig de Primi compromet a José Juan, que acaba fent penal. Ho transforma Canario. El 10 de l’At. Baleares anava a guanyar-li l’esquena a Pablo Carbonell en el 69, res més trepitjar àrea ha disparat, el rebutge de José Juan li ha caigut a Canario, que aquesta vegada sí no ha perdonat.

En el descompte, amb l’Alcoyano bolcat, ha pogut arribar l’empat. Una altra deixada de Mourad és rematada de manera imprecisa per Toni Gabarre. I ja en el 94, René Román s’anticipa a Juanan després d’un centre d’Ángel López. Segona derrota del Deportivo, que el dissabte rep en el Collao al Linares, partit que donarà principi a les 19 hores.

Fitxa tècnica

• eAt. Baleares:René Román, Luca Ferrone, Olaortúa, Delgado, Ignasi, Canario (74′ José Fran), Alfonso, Petcoff (79′ Cassio), Hugo (88′ Jesús Álvaro), Manel Martínez (88′ Orfila) i Vinicius Tanque.
    • Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell (73′ Ángel López), Antón (73′ Juli), Fran Miranda, Juanan, Andy Escudero (58′ Dani Vega), Mourad i Toni Gabarre.

Àrbitre: Muñoz Piedra (Andalús). Va amonestar als locals Ignasi, Hugo i Delgado i als visitants Primi i José Juan.

Gols: 0-1 (min. 19) Toni Gabarre; 1-1 (min. 65) Canario, de penal; 2-1 (min. 69) Canario.