L’Alcoyano es pren amb calma el mercat d’hivern

Per part de la direcció esportiva i cos tècnic, haurien alguns moviments per a reforçar el centre del camp i l'atac

L'Alcoyano es pren amb calma el mercat d'hivern
Dani Albiar, primera baixa.

Gener en futbol és sinònim de mercat hivernal i d’intentar recompondre allò que no es va fer bé a l’estiu. Els clubs busquen recanvis d’aquells jugadors amb menys protagonisme durant la primera volta o reforçar determinades posicions on l’equip necessita millorar.

Es tracta d’un mercat complicat, ja que els clubs són poc inclinats a deixar escapar als seus millors futbolistes sense una compensació econòmica pel mig, o ha de succeir el que està ocorrent en equips com l’Extremadura, que amb diversos mesos sense cobrar, ha hagut de donar la carta de llibertat i mitja plantilla ja ha trobat acomodament en clubs de la Primera RFEF.

El propi Alcoyano va buscar emportar-se algun jugador, però són futbolistes, molts d’ells molt cotitzats dins de la categoria i clubs com el Nàstic, UCAM o Costa Brava, que és un dels equips que més i millor s’ha mogut en aquest mercat en els seus primers dies, van acabar per fer-se amb el seu fitxatge.

DANI ALBIAR, LA PRIMERA BAIXA
L’Alcoyano es va reincorporar al treball després de l’aturada nadalenca sense Dani Albiar. El migcampista de Cartagena va ser un dels últims a arribar a l’equip a l’estiu i la seua incorporació va despertar bastant il·lusió perquè era considerat com una de les perles de la pedrera de l’Almería, amb el qual havia debutat en el primer equip.

No obstant això, Dani Albiar s’ha anat de l’Alcoyano sense haver disputat un minut amb la samarreta blanc-i-blava. Les seues característiques de migcampista de tall creatiu han sigut difícils d’acoblar en aqueix futbol físic i d’alta intensitat que demanda Vicente Parras per als seus equips. Amb Fran Miranda, Imanol i Juanan amb un perfil molt concret, se li va fer impossible obrir-se camí i va acabar sol·licitant la baixa per a fitxar finalment pel Cartagena B, que aquesta setmana ha fet oficial la seua incorporació.

L’Alcoyano té una fitxa Sub’23 per cobrir i diners frescos de la Copa. No obstant això, la seua intenció és prendre’s amb calma el mercat hivernal després que algunes de les operacions que va posar en marxa no van acabar de concretar-se.

Una altra qüestió important són les eixides. Perquè algú arribe, la plantilla ha de soltar llast i ningú sembla voler obrir la finestra per a volar a un altre destí, ni tan sols aquells jugadors que menys estan comptant per a Vicente Parras, Fins al propi tècnic en alguna ocasió ha llançat un dard enverinat en alguna roda de premsa sense donar noms demanant que feren un pas al capdavant.

En alguns la indirecta va arribar a funcionar, en uns altres en canvi el seu rendiment encara està lluny de les expectatives amb les quals van arribar a l’estiu.

Per tot això, l’Alcoyano prefereix esperar i veure el que passa en les pròximes setmanes. Si fora per la direcció esportiva i cos tècnic, haurien un parell de moviments per a reforçar el centre del camp i l’atac.

El mercat hivernal és tan complicat com particular. A diferència d’altres vegades, enguany han hagut molts moviments al principi per aqueixa ruptura produïda a l’Extremadura. És l’última setmana quan els clubs tiren la resta i es llancen a fitxar. L’Alcoyano està tranquil però té un mes de gener molt difícil amb el llast de les tres derrotes que s’arrosseguen del final de 2021.

REVERT I SERGIO MULLOR
Mancant que isca aqueix futbolista o aqueixos futbolistes que poden canviar el pensament de la direcció esportiva blanc-i-blava, l’aposta pot ser Revert. El davanter d’Ontinyent va pujar del juvenil aquest estiu i el seu debut es va produir enfront del Madrid. Dins de l’excel·lent temporada que està realitzant l’Alcoyano Juvenil en Lliga Nacional destaca l’aportació del davanter Sergio Mullor, segon màxim golejador del grup valencià amb 12 dianes en 19 partits. Un altre jugador amb molt de futur que podria tindre la seua oportunitat aquesta mateixa temporada si manté els seus registres actuals.

Send this to a friend