L’Alcoyano es va anar però ha tornat en Sanlúcar

Un gol en pròpia porteria de Fran Miranda en el 92 deixa amb la mel en els llavis als blanc-i-blaus després d'una segona part de bojos

L'Alcoyano es va anar però ha tornat en Sanlúcar
Una acció del partit entre Sanluqueño i Alcoyano

El Deportivo s’havia anat durant dos partits però feliçment ha tornat. No ha sigut amb una victòria, va estar molt prop d’aconseguir-la, li va sobrar el descompte on va arribar el gol en pròpia porteria de Fran Miranda en el 92 que ha deixat als de Vicente Parras amb la mel en els llavis. Al final, empat a dos després d’un segon temps d’autèntica bogeria en la qual l’Alcoyano va aconseguir remuntar el gol inicial del Sanluqueño amb els punts de Mourad i Carlos Blanco.

Res a veure l’Alcoyano de la primera part amb el de la segona. Va ser com de la nit al dia. En la primera, un equip trencat en defensa, desbordat per moments i on la millor notícia va ser anar-se al descans amb 1-0. En el vestuari, Vicente Parras va moure el vestuari i l’equip va eixir amb una altra mentalitat.

El gol de Mourad en el 60, en la primera que va tindre el Deportivo, també va tindre el seu efecte revitalitzant. A partir de llavors, els blanc-i-blaus van començar a creure i Juli es va sumar a la festa. El capità va servir en safata el 1-2, un defensor local va dubtar en el rebuig i el central Carlos Blanco va tindre temps per a pensar i posar la pilota on va voler.

Arrere quedaven les penúries de la primera part. Res més començar, gol del Sanluqueño als tres minuts, la saga blanc-i-blava s’entreté a l’hora d’allunyar el perill després d’un servei de banda i la pilota li cau a Marc Caballé, que no perdona.

Despropòsit dels blanc-i-blaus

Després Primi i Dani Vega van poder empatar però la primera part va ser un absolut despropòsit dels blanc-i-blaus. El descans va ser balsàmic i va servir per a ordenar idees i afrontar la segona part amb una altra actitud.

La segona part va ser d’autèntica bogeria. En el 70, amb 1-1, Pelón va traure va baixar la mateixa línia una rematada de Mourad. Després amb 1-2, José Juan va fer una parada a cabotada de Cerveró. I amb el 2-2, Isma Falcón el seu va lluir davant Juli evitant el 2-3 en el descompte. El Deportivo es va anar però, encara que no va guanyat, ha demostrar que ha tornat. El divendres ve al Collao l’UCAM Murcia.

Fitxa tècnica:

At. Sanluqueño: Isma Falcón, Edu Oriol, Pelón, Javi Duró, Ramón Riego, Marc Caballé (60′ Toni García), Hassane (74′ Dani Güiza), Julen Azkué (46′ Theo García), Armental, Miguelete i Lucas Gaúcho (60′ Cerveró).

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Raúl González (46′ Carlos Blanco), Pablo Carbonell (46′ Antón), Dani Vega (67′ Juli), Imanol (67′ Fran Miranda), Juanan, Ángel López, Mourad i Jona (84′ Ángel Sánchez).

Àrbitre: Sánchez Sánchez (Extremeny). Va amonestar als locals Javi Duró, Miquelet i Edu Oriol i als visitants Primi, Lillo, Antón, Fran Miranda i Ángel López.

Los goles:
1-0 (min. 3) Lucas Gaúcho. 1-1 (min. 60) Mourad. 1-2 (min. 73) Carlos Blanco. 2-2 (min. 92) Fran Miranda, en propia portería.