L’Alcoyano espera un “infern” en Linarejos

El seu rival d'aquesta nit (21,30 hores) compta amb una afició molt sorollosa i apassionada amb el seu equip

L'Alcoyano espera un “infern” en Linarejos
Pablo Carbonell en l’estrena de lliga contra el Betis Esportiu.

Després del ‘subidón’ que va suposar l’estrena de lliga contra el Betis Esportiu, aconseguint tres punts en els quals va renàixer la màgia del Collao, l’Alcoyano li toca trepitjar terra hostil a Linares, on li espera una afició sorollosa i apassionada que es desviu pels seus colors. “Tenen una afició espectacular, que estreny molt. El camp també és molt bonic. No ha de ser un problema. Als professionals ens agrada jugar en aquesta mena d’ambients. Serà un partit dur i complicat”, va dir ahir Vicente Parras sobre el que li espera al seu equip.
Amb aqueix advertiment va partir en la vesprada d’ahir l’expedició blanc-i-blava amb destinació al seu primer desplaçament de la temporada. Com succeïra en l’estrena de lliga, la retransmissió televisiva té molt a dir en l’horari del partit i l’Alcoyano repeteix a les 21,30 hores, però d’aquesta nit. “No tenim res a perdre. Nosaltres estem bé, millor que ells que vénen de caure derrotats a Andorra i hem d’aprofitar la situació per a portar-nos els tres punts”, va reconéixer el tècnic.

Seguir el camí marcat
El xoc enfront del Betis Esportiu ha servit per a marcar el camí a seguir. El migcampista Imanol García, un dels tretze fitxatges en el mercat estival, el va explicar ahir. “Vam estar molt ben posicionats i vam anar creixent a mesura que avançava el partit. Aquest és el camí a seguir”, confessava el navarrés, que va formar una sòlida parella de migcampistes amb Fran Miranda.
L’ex d’Osasuna, Nàstic, Vila-real B i Pontevedra espera aquesta nit a un Linares que “eixirà a mossegar” i amb ganes de “agradar a la seua afició” després de començar la temporada perdent. Imanol García va tindre l’oportunitat de sentir la pressió del Collao per primera vegada com a blanc-i-blau. “M’havia passat com a visitant i aquesta vegada ho vaig poder gaudir de local. Es notava que hi havia moltes ganes de futbol. Hem de passar pàgina i centrar-nos en el Linares. El nostre pla no ha de ser només pensar en el Collao. Hem d’anar a competir a cada camp i demostrar que podem guanyar”, va lliscar.
Un discurs que també comparteix Vicente Parras. “No podem viure només dels partits de casa. Vindran derrotes però hem d’optar a guanyar en les dènou eixides que tenim. Hem de tindre la virtut i la capacitat d’aconseguir punts fora”, va esgrimir. El tècnic espera un Linares diferent després de l’arribada de l’argentí Alejandro Sandroni a la seua banqueta. “Han canviat d’entrenador i d’estil. La seua manera de jugar s’assembla bastant a la nostra proposta”, va argumentar.
S’esperen novetats en l’onze d’aquesta nit. Parras va restar ahir importància al fet que les substitucions canviaren el rumb del partit davant el Betis Esportiu. “Es van aprofitar del treball que s’havia fet abans. Tinc moltes armes i es mereixen jugar els vint-i-dos de plantilla. Sobretot hem d’aconseguir ser competitius sempre”, va respondre.

Send this to a friend