L’Alcoyano està negat davant la porteria

Resum del partit Castellón-CD Alcoyano
Pablo Carbonell intenta obstaculitzar un atac del Castelló. Foto: CD Castelló.

L’Alcoyano està negat davant la porteria rival. En Castalia de nou de va tornar a entropessar amb la mateixa pedra, en un partit on el van fer quasi tot bé però es van oblidar de marcar. Tercer partit consecutiu que acaba 0-0 i quart en el qual els de Vicente Parras es queden sense marcar.

Pràcticament els dos temps van ser un calc. En el primer, mentre les forces van aguantar, el Deportivo va recuperar fàcil i això li va facilitar arribar a l’àrea del Castelló amb bastant facilitat, si bé a l’hora de definir s’acaben les idees i arriba l’apagada general.

La segona part no va oferir massa canvis respecte a la primera. Molt de físic, molt de desgast en tots dos bàndols, però escassa claredat d’idees en atac. Si en la primera meitat al Castelló li van anul·lar un gol per mans de Cubillas als cinc minuts i Toni Gabarre va fallar l’ocasió més clara després d’un excel·lent acció per banda d’Ángel López, en la segona, amb les forces més justes, els acostaments van escassejar encara més.

De nou l’Alcoyano va tornar a gaudir de la millor ocasió, ara Campos va repel·lir la rematada de Dani Vega en el minut 74, per a en el tram final els blanc-i-blau acusar el desgast de tants minuts amb altes pulsacions, circumstància que va aprofitar el Castelló per a estirar-se i amb més cor que encerte acabar el partit en l’àrea de José Juan.

Mario Barco i Pablo Hernández, dos de les grans inversions d’un Castelló que afrontava aquest partit amb la càrrega de dues derrotes consecutives, el van intentar en el tram final però el marcador ja no es va moure i el 0-0 es pot donar com just segons sembla sobre el terreny de joc.

Fitxa tècnica:

Castellón: Campos, José Mas, Galas (46’ Marcos), Diori, Aarón, Pablo Hernández, Borja (66’ Blesa), Esquerdo, Koné, César Díaz (66’ Kandoussi) i Cubillas (58’ Mario Barco).

Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell, Andy Escudero (66’ Antón), Imanol (80’ Fran Miranda), Juanan, Ángel López (80’ Lillo), Toni Gabarre (66’ Dani Vega) i Mourad.

Àrbitre: Domínguez Fernández (Andalús). Va amonestar als locals Cubillas, Borja, Koné i Pablo Hernández i al tècnic Sergi Escobar i als visitants Ángel López i Primi.