L’Alcoyano ha tornat

Trenca la ratxa negativa de tres derrotes consecutives i aconsegueix un punt després d'empatar sense gols a casa del San Fernando

l’arbire i jugadors de l’Alcoyano i San Fernando. FOTO. San Fernando

L’Alcoyano ha tornat. Aqueixa pot ser la major conclusió després de l’empat sense gols aconseguit pels de Vicente Parras en l’Estadi Iberoamericà 2010 de San Fernando. Després de tres derrotes consecutives, els blanc-i-blaus han tornat a sumar i ho han fet a casa de l’equip més en forma de la competició, a més amb un partit molt complet al qual només li faltat posar la guinda amb un gol.

Està vist que a l’Alcoyano  li van els grans reptes i la visita d’aquesta vesprada a l’Estadi Iberoamericà 2010 ha sigut un bon exemple. Ni les baixes ni un equip de circumstàncies d’inici han apagat als de Vicente Parras que si alguna cosa tenen és orgull. Visitava l’equip més en forma del campionat, al qual sembla que li cauen els gols de les butxaques, amb cinc jornades consecutives marcat tres en cada trobada, però aquest Alcoyano és molt Alcoyano

Durant molts minuts de la primera part ha sigut un vertader mal de queixal per al San Ferrando. Si al primer quart d’hora s’haguera arribat amb 0-2 a ningú hi haguera extranyat. Dani Vega primer i Ángel López després han pogut avançar als blanc-i-blaus. Després el xoc s’ha igualat però malgrat que els gaditans han fet un pas al capdavant, enfronte tenien a un rival amb l’ullal bastant esmolat que no parava de mossegar en cada contraatac.

És cert que en el minut 23 José Juan ha salvat al Deportivo d’anar per davall en el marcador amb una doble parada a disparats de Carreró i Rodrigo. Després en el 34 de nou ha tornat a lluir-se a remata de Bestiola des de la frontal, però no és menys cert que Juanan també ha gaudit d’una bona ocasió, igual que Dani Vega amb el minut 45 compliment, tenint l’extremeny l’última de la primera part, però el seu tret l’ha repel·lit Perales que com José Juan ha sigut del millor del seu equip.

A volta de vestuaris el San Fernando ha buscat aqueix gol que li posara per davant en el marcador. Als dos minuts, hi ha hagut una espenta de Primi sobre Carreró però el col·legiat no ha picat i tot ha quedat en protestes dels jugadors locals. Quatre després, falta lateral llançada per Andy Escudero a cama canviada, pilota al punt de penal i allí no ha arribat a connectar bé Primi la seua rematada de cap.

D’esglai en esglai
En el minut 64 ha vingut la parada de la vesprada de Perales, arran de que Ángel López es queda davant del meta gadità, el tret del 21 l’ha repel·lit a boca de canó amb un mà i després el rebutge no l’ha aprofitat Dani Vega. D’un esglai en l’àrea local s’ha passat en el 73 a un altre en la visitant després d’un tret de Marc Carbó que s’ha estavellat en el travesser de José Juan.

Les accions en les dues àrees se succeïen però ha sigut l’Alcoyano qui ha acabat més sencer i generant més perill en  San Fernando que en els últims minuts ha mirat més a la seua pròpia àrea que a la contrària davant l’empenyiment dels blanc-i-blaus que l’han intentat fins al final. En definitiva,el Deportio ha tornat a ser aqueix equip recognoscible que demanava Vicente Parras en la vespra. Només ha faltat el gol que haguera posat potes enlaire un partit en el qual els dos equips han donat en tot moment la cara.

Fitxa tècnica:

San Fernando: Perales, Caballero, Juan Rodríguez, Sergio Ayala, Luis Ruiz (71′ Marc Carbó), Biabiany (57′ Calderón), Sergio Cortés, Rodrigo (78′ Santos), Callejón (78′ Pedro Benito), Bicho I Francis Ferrón.

Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell, Andy Escudero (53′ Antón), Imanol, Juanan, Ángel López (84′ Juli), Dani Vega (74′ Luis Castillo) I Mourad.

Àrbitre: Ruiperez Marín (Castellà-Manxec). Va amonestar als locals Luis Ruiz, Sergio Cortés, Calderón i Francis Ferrón i al visitant Juanan