L’Alcoyano ja és nou equip de Segona B

La Federació confirma l'ascens dels blanc-i-blaus davant la impossibilitat de disputar la fase addicional

La plantilla de l’Alcoyano al complet durant la presentació de l’equip, l’agost passat (Arxiu)

La Federació ha decidit moure fitxa i adoptar la decisió que tots els afeccionats blanc-i-blaus esperaven des de fa setmanes. Davant la impossibilitat de celebrar la fase addicional d’ascens, la Comissió Gestora de l’estament federatiu ha acordat ascendir directament als quatre equips que no van poder disputar-la, que són a més de l’Alcoyano, el Lealtad asturià, el Marino canari i el Linares andalús.

En el comunicat de la RFEF s’explica que «la decisió s’ha adoptat davant la impossibilitat de trobar dates per a disputar els partits que havien sigut programats i per un principi de prudència sanitària davant els rebrots de les últimes dates», afegint a continuació que «les places que deixen lliures en Tercera Divisió els ascens d’aquests quatre equips no seran cobertes». També s’especifica en la nota que «la RFEF va prendre la decisió de suspendre els partits que anaven a enfrontar a aquests clubs els passats 1 i 2 d’agost per causes de força major, després que en els test que es van practicar als jugadors a la seua arribada a la Ciutat del Futbol, seu dels encontres, es detectaren tres positius en el CD Marino».

Per al Deportivo es tracta del seu segon ascens administratiu a Segona B. L’altre va ser fa quasi quatre dècades, en la temporada 81/82, la primera de l’Alcoyano en aquesta categoria, llavors pels deutes del Llevant després que els blanc-i-blaus caigueren en la promoció d’ascens contra l’Orihuela.

Una altra incògnita revelada ha sigut les dates de l’inici de la nova temporada, després que al llarg de la setmana passada s’especulara sobre la possibilitat que la lliga donara principi al gener, alguna cosa que la RFEF ha desmentit la reunió de hui dels 18 presidents de les territorials, per la qual cosa la temporada 2020/21 començarà a l’octubre com estava previst al principi.

Send this to a friend