L’Alcoyano jugarà davant el Castellón el 2 de febrer

El partit es va ajornar per un brot en el vestuari blanc-i-blau

L'Alcoyano jugarà davant el Castellón el 2 de febrer
Els casos de Covid es van conéixer després de jugar l’eliminatòria de Copa davant el Real Madrid. | XAVI TEROL

L’Alcoyano a poc a poc tracta de recuperar la normalitat després del brot de Covid en el vestuari sorgit arran de l’eliminatòria contra el Real Madrid i que ha arribat a afectar fins a onze futbolistes de la plantilla i algun membre del cos tècnic.

Davant aquesta situació, l’equip ha entrenat a mig gas, prenent totes les precaucions possibles i sense que cap jugador es canviara en el vestuari blanc-i-blau.

S’espera que a partir del dilluns tota la plantilla es reincorpore amb normalitat als entrenaments per a preparar el partit del dissabte en el Collao enfront del Real Madrid Castilla de Raúl González. Un filial blanc que vindrà en bona dinàmica després de sumar dues victòries i un empat en les últimes tres jornades.

Sobre el partit ajornat enfront del Castelló, l’Alcoyano hauria volgut jugar-lo ara al gener però el Vila-real B es va negar a canviar de dia el seu partit del 18 contra el Castellón, també ajornat en el seu moment, per la qual cosa el Deportivo ha proposat la data del dimecres 2 de febrer per a la seua disputa.

Send this to a friend