L’Alcoyano mou fitxa i vol omplir el Collao el diumenge

Anit va haver-hi entrevista amb les penyes i cada soci del club tindrà dues entrades gratis per a presenciar el partit contra el SD Logroñés

L'Alcoyano mou fitxa i es vol omplir el Collao el diumenge
Partir en el Colla. ARXIU.

L’Alcoyano ha decidit prendre consciència que la permanència en Primera Federació passa pel Collao i ha decidit moure fitxa. En la vesprada d’ahir va haver-hi una reunió amb les penyes i es va decidir prendre una sèrie d’iniciatives de cara al diumenge, a fi que els de Vicente Parras es troben el més abrigallats possibles enfront de la SD Logroñés, en un dia complicat per ser 19 de març i el partit serà a les dotze del migdia.

De cara a facilitar la mobilització d’aficionats, el club ha acordat que cada soci disposarà de dues invitacions per a entrar gratis el diumenge i que hauran de ser retirades en les oficines del club. A més, tot aquell seguidor blanc-i-blau que vulga entrar en el sorteig d’una samarreta de l’Alcoyano solo ha de manar una foto personal amb l’etiqueta #llenemoselcollao#. No es descarta d’ací a la fi de setmana que hagen més iniciatives per a incentivar a l’aficionat al fet que puge a animar en un xoc clau de cara a la permanència.

Send this to a friend