L’Alcoyano presenta a Fran Miranda i Andy Escudero, els seus dos últims fitxatges

L'Alcoyano inicia aquest dilluns la pretemporada

L'Alcoyano presenta a Fran Miranda i Andy Escudero, els seus dos últims fitxatges

L’Alcoyano ha presentat aquest matí a les seues dues últims incorporacions, els migcampistes Fran Miranda i Andy Escudero, que eleven a cinc els reforços estivals després dels fitxatges del defensa Toni Abad (Cultural) i els migcampistes Javi García (Atzeneta) i Imanol García (Pontevedra).

Fran Miranda necessita poca presentació per a l’afició del Deportivo. El migcampista extremeny viurà la seua tercera etapa com blanc-i-blau després d’arribar fa deu anys a l’equip just en la temporada de l’ascens a Segona Divisió. Fran Miranda té 33 anys, ha signat per dues campanyes i procedeix del Nàstic, amb qui tenia contracte i va rescindir despús-ahir.
També per dues temporades ha fitxat Andy Escudero, un sub’23 esquerrà que arriba procedent de l’Intercity i que pot jugar tant per banda com en posicions interiors. Format en la pedrera de l’Hèrcules, és fill d’una llegenda del Rico Pérez, Paquito Escudero. Va passar per la pedrera de l’At. Madrid, on Simeone a punt va estar de fer-li debutar, per a després passar pel Múrcia i l’últim curs va jugar en l’Intercity.
Aquesta setmana també s’ha sabut que Primi ha renovat. L’Alcoyano inicia aquest dilluns la pretemporada amb les proves mèdiques i amb la incògnita del futur de Juli. Cap de les dues parts està disposada a cedir i s’antulla complicat que el capità blanc-i-blau complisca l’any que té signat per contracte.

Send this to a friend