L’Alcoyano rep aquesta vesprada a l’Olímpic de Xàtiva

Els blanc-i-blaus juguen un nou partit de pretemporada després de véncer al Mur

L'Alcoyano rep aquesta vesprada a l'Olímpic de Xàtiva
Juli en una acció en l’amistós del dimecres. | RAY MARTÍNEZ

Aquesta setmana va arribar el moment esperat de l’estrena en pretemporada del Deportivo. Com és costum en les últimes campanyes va ser en La Llometa enfront d’un Muro CF en ple procés de transformació després de la marxa de Cristián Ferrándiz i l’arribada a la seua banqueta de Nacho Cantó.

Els blanc-i-blaus van demostrar estar més rodats i no van perdonar, sobretot en el primer temps, on sense massa esforços van aconseguir anar-se al descans amb 0-5. En la segona part amb els canvis i la diferència en el marcador, el partit es va igualar i només va pujar al marcador un gol més.

Tant José Juan com Stopajnic, el porter eslové fitxat com a aposta de futur, a penes van haver d’intervindre davant l’escàs perill d’un Muro que encara no s’ha reforçat aquest estiu.

L’Alcoyano va jugar d’eixida amb José Juan baix pals; en defensa Toni Abad, Primi, Raúl González i Pablo Carbonell; en el centre del camp van jugar Javi García, Imanol, Juanan i Andy Escudero, per a dalt formar Juli i Ángel Sánchez.

En la segona part va vindre el carrusel de canvis en tots dos bàndols. Va ser Andy Escudeero, autor d’un doblet, l’encarregat d’obrir el marcador després d’anotar a porteria buida. El segon va ser obra de Raúl González, curiosament membre de la secretaria tècnica del Muro CF, en la qual també estan el seu germà José Juan i un altre vell conegut de l’afició blanc-i-blava, Luis Miguel Garrido.

Va repetir Andy Escudero per a anotar el tercer. El quart el va anotar Primi i Javi García es va encarregar de tancar el compte abans del descans. En la segona part va marcar Jona. En el capítol de destacats, a més de la mobilitat i l’olfacte de l’ex de l’Intercity, Andy Escudero, Fran Miranda va demostrar jerarquia després d’entrar en la segona part, i també va tindre un bon debut com a blanc-i-blau Javi García, ex de l’Atzeneta.

AQUESTA VESPRADA, ENFRONT DE L’OLÍMPIC EN EL COLLAO
L’Alcoià torna a jugar aquesta vesprada un altre partit de pretemporada. Serà en el Collao, on els blanc-i-blaus disputaran cinc dels huit amistosos abans del debut de lliga del dia 29 davant el Betis Deportivo. Rep a l’Olímpic a partir de les set de la vesprada.

Els de Vicente Parras tornaran a jugar el dimecres 4 d’agost (19’30 hores), el rival serà l’Eldense, per a tancar la setmana el dissabte 7 amb el partit contra el Múrcia, també en el Collao, que serà el de la presentació de la nova plantilla i en el qual a més es posarà en joc el Trofeu Ciutat d’Alcoi.

El dimecres 11 hi haurà amistós a casa de l’Intercity, el dissabte 14 els blanc-i-blaus jugaran a Oliva davant la Selecció AFE que dirigeix l’exinternacional Diego Tristán i en el qual figuren dos ex blanc-i-blaus, Omgba i Morcillo, per a acomiadar la pretemporada el dissabte 21 enfront de l’Atlético Levante, també en el Collao.