L’Alcoyano, sense centrals però en el Collao

El Deportivo necessita trencar la ratxa negativa després de dues derrotes

L'Alcoyano, sense centrals però en el Collao
Fran Miranda, en un partit d’aquesta temporada. ALDEMAR

A l mal temps, al Deportivo no li queda una altra que posar bona cara. La mala ratxa de resultats no és l’únic front obert en l’horitzó blanc-i-blau, també jugar sota mínims. Encara  que l’Alcoyano té on agarrar-se. El Collao sempre ha sigut una assegurança de vida per a l’equip, sent aqueix punt de suport en els mals moments.
Com fa dues setmanes enfront del Barça B, el Collao tornarà a registrar aquesta vesprada (19 hores) una bona entrada. El club ha tornat a repartir invitacions en els col·legis i jugadors de la plantilla han visitat diversos centres escolars de la ciutat.
Des de llavors, l’horitzó ha canviat per al Deportivo amb  dues derrotes que han tret als de Vicente Parras d’aqueixa privilegiada posició que ocupaven abans de rebre al filial blaugrana. Han sigut dos roïns resultats amb el mateix guió: avantatge del Deportivo al descans i el rival que en un obrir i tancar d’ulls aconsegueix donar-li la volta al marcador.
El Linares no és un rival per a menysprear i més com a visitant. Porta més punts sumats fora de casa que en Linarejos. En els seus desplaçaments ha aconseguit guanyar a casa del At. *Sanluqueño, Costa Brava i Betis Esportiu, a més d’empatar en San Fernando, At. Balears, Castelló i Barça B.
Vicente Parras tindrà de fer encaix de bolillos per a confeccionar l’alineació. La baixa de Primi per sanció ha deixat a Raúl González com a únic central. Carlos Blanco ja no jugarà en tota la temporada després de la seua operació de genoll, Lillo té per a un parell de setmanes més i Derik Osede és una incògnita. A la setmana d’arribar es va lesionar i li queda com a mínim una altra més d’estar en la graderia.
Davant aquesta precarietat d’efectius en l’eix de la saga, Vicente Parras es veurà obligat a improvisar un central i retardar a un mig centre. El dubte està entre Fran Miranda i Imanol. Tots dos han jugat en aquesta posició en un moment donat de les seues carreres.
Qui acabe al costat de Raúl González no formarà parella amb Juanan en el centre del camp. L’altre dubte estarà en la banda dreta. En el Estadi Balear va jugar Antón però Parres podria apostar per Dani Vega o per Luis Castillo. Per cert, el de Iecla s’enfrontarà al seu exequipo. En el passat mercat hivernal va haver-hi un canvi de cromos. Luis Castillo es va vindre a l’Alcoyano i Javi García va recalar al Linares. L’Alcoyano, excepte sorpresa, no acudirà al mercat a buscar recanvi a la marxa de Jona i vol apostar per Revert o el juvenil Sergio Mullor.

Send this to a friend