L’Alcoyano s’estrenarà en la Primera RFEF a casa i enfront del Betis Deportivo

El primer desplaçament de la temporada serà a Linares i acomiadarà la temporada en el Collao enfront del Nàstic

El Alcoyano se estrenará en la Primera RFEF en casa y frente al Betis Deportivo

L’Alcoyano s’estrenarà en la nova Primera Divisió RFEF en el Collao i enfront del Betis Deportivo. Un sorteig que ha agradat al tècnic Vicente Parras, qui ha destacat que “el més positiu és que comencem a casa i que les dues jornades seguides fóra ja les haurem jugades a l’inici de la competició. Quant als rivals, una mica de tot, rivals cridats a estar a dalt i altres a estar a baix. Caldrà començar fort”, va subratllar.
L’estrena de lliga serà el 29 d’agost en el Collao enfront del Betis Deportivo. Una setmana després, l’Alcoyano viatjarà fins a Linares, després li espera el Sabadell a casa, desplaçament a Sevilla per a jugar contra el seu filial i acomiadarà setembre jugant a casa del Nàstic.
A l’octubre hauran els següents partits: Alcoyano-Sant Fernando, At. Sanluqueño-Alcoyano, Alcoyano-UCAM Murcia, Barça B-Alcoyano i Alcoyano-Algesires. Quant a novembre, Vila-real B-Alcoyano, Alcoyano-At.. Balears, Andorra-Alcoyano i Alcoyano-Cornellà. Al desembre hauran tres partits: Albacete-Alcoyano, Alcoyano-Llagostera i Linense-Alcoyano, finalitzant la primera volta al gener amb els partits Alcoyano-Castelló i Alcoyano-Reial Madrid Castilla.
Com a novetat, ha sigut un sorteig asimètric, per la qual cosa els partits de la primera volta no coincideixen amb la segona. El Deporti vo començarà la segona volta en la Nova Creu Alta a Sabadell el 26 de gener i acomiadarà la lliga el 29 de maig rebent en el Collao al Nàstic. Els blanc-i-blaus rebran al Barça B en el Collao el 24 de febrer i jugaran en l’Alfredo Di Stéfano el 17 d’abril.

Send this to a friend