L’Alcoyano sol·licita la suspensió del partit contra el Castelló per un brot en el vestuari

El partit que l’Alcoyano ha de jugar demà a la vesprada (17 hores) enfront del Castelló en el Collao ara mateix es troba en l’aire després que el club ha sol·licitat el seu ajornament per un brot de covid en el vestuari blanc-i-blau.

Ha sigut el tècnic Vicente Parras, en la roda de premsa habitual prèvia al pròxim partit de l’equip, qui ha fet pública la situació que viu la primera plantilla de l’Alcoyano. “Estem en una situació molt complicada i ens ha enxampat de sorpresa a tots”, indicava.

L’alarma saltava ahir quan tres jugadors de la primera plantilla donaven positiu en els test rutinaris. A aquests casos se’ls ha sumat un quart futbolista i no es descarta que la xifra puga augmentar en les pròximes hores.

Davant aquesta situació, l’Alcoyano ha sol·licitat al responsable de competició de Federació l’ajornament del encontre contra el Castelló. Els blanc-i-blaus han entrenat aquest matí però ho han fet amb distanciament i sense utilitzar el vestuari per a canviar-se o dutxar-se.

Caldrà esperar a demà, la plantilla ha sigut citada per a fer-se un nou test i depenent dels resultats, la Federació prendrà una decisió definitiva. Precisament la Federació havia deixat lliure el cap de setmana del 15 i 16 de gener per a aquesta mena de casos amb partits ajornats.

Vicente Parras confessava que “la situació és desagradable i el que nosaltres volem és jugar, però amb els quals som no és possible”. En els tests del dimarts previs al partit de Copa enfront del Reial Madrid tots van resultar negatius.

Send this to a friend