L’Alcoyano va despatxar amb una golejada l’amistós davant el Benigànim

Aquesta vesprada amistós en el Collao contra el UCAM sense públic

L'Alcoyano va despatxar amb una golejada l'amistós davant el Benigànim
Ramón va deixar bones sensacions en el seu debut. XAVI TEROL

L’Alcoyano va despatxar amb una golejada per 6-1 l’amistós de meitat de setmana contra el Benigànim. Al descans ja guanyava per 3-0, amb gols de Camacho, Ramón i Jony Ñíguez, qui va marcar de penal prop del final. En la segona part van pujar els gols de Primi, Raíllo i Jony Ñíguez.
Dels nous, destacar a Ramón que malgrat jugar en punta –ha vingut per a jugar en banda dreta– pot ser un dels fitxatges més importants de l’estiu. Té gol, a més d’un gran desplegament físic i és un perill constant.
Qui segueix sense deixar de sorprendre és el juvenil Víctor. Habitual per a Vicente Parras aquesta pretemporada, que ho utilitza més en banda, quan en el juvenil és més davanter. La passada temporada en Lliga Nacional va fer dotze gols.
L’Alcoyano segueix avant amb la seua preparació i aquesta vesprada disputa el seu penúltim compromís de pretemporada enfront de l’UCAM Murcia. Serà a les sis, en el Collao i una altra vegada sense afeccionats en les graderies.
Per potencial dels murcians, possiblement és un partit per a traure les primeres conclusions serioses del nou Alcoià.

Retirada de carnets
D’altra banda, el club ha informat que a partir del dilluns els abonats podran passar per les oficines per a retirar el carnet d’aquesta temporada. L’horari serà de 10 a 14 hores als matins i de 17 a 20 hores a les vesprades, excepte divendres, que les oficines no estan obertes a la vesprada.