L’Alcoyano vol rejovenir la plantilla i hi haurà mínim 10 fitxatges

El 'totcampista' Juanan, el primer a arribar per al retorn a Segona B

Juanan, en la seua etapa com a jugador de l’Ontinyent. | EL PERIÒDIC D’ONTINYENT

Són diverses les incògnites que envolten ara mateix la confecció de l’equip que afrontarà el retorn a la Segona B. La totalitat de la plantilla té contracte en vigor, aqueix va ser el ganxo perquè aquells jugadors amb unes certes reticències a signar el passat estiu, acabaren donant el seu braç a torçar i acabara acceptant l’oferta de l’Alcoyano sabent que si l’equip aconseguia l’objectiu d’ascendir tenien un altre any de contracte.

Vist el vist molts es pregunten si és vàlida una plantilla que ha completat una temporada increïble, amb rècord de punts i de partits invictes, per a afrontar el repte de tornar amb garanties a la Segona B.

En el club estan convençuts que sí, que amb l’actual plantilla s’aconseguiria la permanència sense massa problemes, els dubtes vénen quan es pensa a abordar el salt a la Segona B Pro, la nova categoria a cavall entre la Segona B actual i la Segona Divisió, que a partir de la temporada 2021/22 serà el pas obligat cap al denominat futbol professional, mentre que l’actual Segona B quedarà com la quarta categoria del futbol espanyol.

Dependrà en gran manera del resultat de les negociacions per a completar la nova ampliació de capital que està en marxa, que en cas de concretar-se suposaria disposar de diners frescos per a reforçar l’equip.

ALLEUGERIR LA CÀRREGA D’ANYS
El primer objectiu és rejovenir la plantilla. L’Esportiu disposa d’un planter carregat d’anys. Compta amb José Juan que té 40 anys, Juli està pels 38, amb 37 es troba Navarro, 36 tenen Óscar Díaz i Fran Machado, amb 35 està Jony Ñíguez, mentre que Devesa i Pau Franch supera la trentena.

La intenció és alleugerir la càrrega d’anys, encara que això no vulga dir que algun dels fitxatges sobrepasse la trentena, si bé en cap cas es vol caure en els errors de la temporada del descens amb la incorporació de futbolistes amb molt de nom en el passat però que van arribar a l’Alcoyano passats de rosca i fora de forma.

REUNIONS LA SETMANA VINENT
Hi haurà alguna baixa però una majoria seguirà un any més com a blanc-i-blaus. La primera estimació és que hi haja al voltant d’uns deu fitxatges i que es vegen incorporacions en totes les línies de l’equip. El primer nom que ha eixit a la palestra és Juan Antonio Casanova, ‘Juanan’, un migcampista de llarg recorregut que Vicente Parras coneix molt bé en els seus dos anys a l’Ontinyent i que s’ha convertit en el primer fitxatge del club blanc-i-blau. El de L’Olleria procedeix de La Nucia i ja es va especular amb el seu fitxatge però el descens a Tercera va desbaratar l’operació. Format en la pedrera de l’Ontinyent, ha jugat en el Llosa, Alzira i Benigànim en Tercera i en Segona B amb l’Ontinyent, tres temporades, i l’última a La Nucia.

Per a la setmana vinent estan citats els jugadors de l’actual plantilla per a començar a abordar la seua situació. Alguns casos semblen cantats, en uns altres existeixen uns certs dubtes i hi ha alguns on la seua continuïtat es buidarà després de la cita de la setmana vinent.

Send this to a friend