L’Alqueria d’Asnar impulsa les energies renovables

La localitat incorporarà un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Alqueria d’Asnar impulsa las energías renovables
Firma del convenio entre el ayuntamiento y la empresa papelera.

L’Alqueria d’Asnar disposarà en el seu municipi d’una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics. La mesura ha nascut fruit de l’acord entre el govern local i l’empresa Papelera de la Alqueria SLU.

La ubicació triada per a aquest punt de recàrrega serà la zona exterior de les oficines de l’empresa Papelera (c/ Sant Lorenzo, 2).

L’ús del servei de recàrrega no tindrà cap cost per als veïns del municipi sota les següents condicions: empadronament en la localitat i titularitat del vehicle; així com un màxim d’una recàrrega al mes per usuari.

La duració del servei serà d’un any (és a dir, fins a juny de 2022) amb possibilitat de pròrroga per a una altra anualitat.

Segons estipula el conveni, el principal objectiu del mateix és “donar suport a l’ús del vehicle elèctric, que ha de jugar un paper fonamental en la renovació del parc de vehicles del municipi i en la reducció de les emissions del trànsit rodat”.

Sumat a aquest nou servei, el municipi ha rebut una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a posar en marxa una instal·lació d’autoconsum d’energia elèctrica en règim de comunitats d’energies renovables.

L’IVACE subvencionarà el 65% del cost de la instal·lació, mentre que la resta serà a càrrec de l’empresa Paperera de l’Alqueria.

Send this to a friend