L’alumnat l’Universitat d’Alacant a Alcoi podrà acabar els seus estudis en la ciutat

Estudis de Magisteri en Educació Infantil

Reunió entre autoritats locals i responsables de l’Universitat

L’Universitat d’Alacant aconsegueix un acord amb l’Ajuntament d’Alcoi perquè els estudiants que cursen Magisteri en Educació Infantil al Campus d’Alcoi puguen acabar els seus estudis sense haver de desplaçar-se.

La rectora, Amparo Navarro, ha destacat que el compromís “ha sigut possible gràcies a la coordinació i l’esforç de la pròpia Universitat a través de la Facultat d’Educació i els vicerectorats amb competències en Estudis i en Estudiants, i pel suport del consistori alcoià que ha mostrat el seu interés en la impartició dels quatre cursos del Grau”.

L’acord contempla, segons ha explicat la rectora, “que es mantinga la docència de les assignatures troncals i obligatòries i s’incorpore una optativitat mínima però suficient per a garantir l’adequada formació de l’alumnat”. Per raons de gestió organitzativa de la docència és molt complicat oferir al complet les assignatures optatives de tots els itineraris a Alcoi, d’aquí ve que s’haja acordat reduir aquestes opcions per a fer viable que puguen impartir-se fora del campus alacantí. No obstant això, la rectora manté que l’estudiantat que ho desitge podrà accedir a la resta d’itineraris desplaçant-se a Alacant.

Per la seua part l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, insistit que “el  alumnat que va començar els seus estudis al Campus d’Alcoi podrà acabar els seus estudis al Campus de la nostra ciutat gràcies a l’acord que hem  aconseguit de forma consensuada”, i ha destacat que es tracta d’un acord “que contempla les reivindicacions de l’alumnat, per la qual cosa des de l’ajuntament estem contents pel resultat obtingut”. Francés  sosté que el Campus d’Alcoi “dóna possibilitat a molta gent de la comarca de poder realitzar els seus estudis sense haver de realitzar grans desplaçaments que a vegades suposen moltes dificultats”.

Send this to a friend