L’Andreu Sempere arranca el curs amb la vista posada en la seua remodelació

Encara queden pendents algunes obres del Pla Edificant, destacant aquesta i la del Tomás Llácer

L'Andreu Sempere arranca el curs
La reforma de l’institut Andreu Sempere ha sigut llargament reivindicada. ARXIU

Del costat de les infraestructures, dins del Pla Edificant del Consell encara està pendent la realització de diverses obres, entre les quals destaca la reforma de l’institut Andreu Sempere. L’obra està a punt de licitar-se, després que haja transcorregut el període d’exposició pública del projecte i no s’hagen presentat al·legacions.

En tot cas, l’inici dels treballs no està previst fins que acabe el curs, amb l’objectiu de no interferir en l’activitat acadèmica perquè l’alumnat haurà de ser reubicat durant les obres. Recordar que es considera traslladar part dels alumnes a les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes, en la Zona Nord, mentre que la resta es recol·locaria en barracons, estant encara per decidir la ubicació més adequada.

També estan a punt de licitar-se de nou –va haver-hi problemes amb la primera empresa adjudicatària– les obres del col·legi Tomás Llàcer, que hauran d’arrancar també el pròxim estiu. L’actuació consistirà en el cobriment de la pista exterior del centre, juntament amb l’adequació d’una sèrie d’espais educatius.

Actuacions de Edificant
D’altra banda, amb els romanents de Edificant, els tècnics municipals estan preparant les memòries per a poder dur a terme diverses actuacions de millora d’infraestructures en els col·legis Miguel Hernández i Sant Vicent. En conjunt la inversió ascendeix a 42.000 euros.

En el cas del Romeral, on han finalitzat les obres de la coberta parcial de la pista esportiva i d’adequació de la sala de mestres en el Mas de l’Arsenal, amb el romanent que ha quedat es realitzarà una actuació sobre les calderes del centre.

Quant a l’Escola Oficial d’Idiomes, ja han acabat les obres d’instal·lació de l’ascensor i els lavabos, i quan es liquide, amb el romanent es podran fer altres actuacions.

Send this to a friend