L’Andreu Sempere celebra la IV Setmana de l’Holocaust

Amb diversos actes i activitats al llarg d'aquesta setmana

L'Andreu Sempere celebra la IV Setmana de l'Holocaust
Exposició realitzada l’any passat dins de la Setmana de l’Holocaust.

L’IES Andreu Sempere es troba immers en la celebració de la IV Setmana de l’Holocaust i la Deportació, amb una sèrie d’activitats que van arrancar ahir i que s’estendran fins a aquest divendres.

L’objectiu d’aquest programa és “conscienciar a l’alumnat sobre els perills dels discursos excloents, racistes i xenòfobs”, segons s’indica des del centre educatiu.

En aquest 2023, la Setmana de l’Holocaust torna a la plena normalitat i té dues activitats destacades, comptant amb la presència de Jordi Peidro i Guillem Llim. 

Per part seua, Peidro visitarà l’Andreu Sempere demà per a presentar la seua última obra ‘Aquella guerra que sufrimos’, de la qual explicarà el procés de creació a l’alumnat del Batxillerat artístic. 

I en el cas de Llim, el divendres parlarà sobre César Orquín, l’anarquista valencià que va salvar la vida de 300 espanyols en Mauthausen.

A més d’aquestes xarrades, també es compta amb l’exposició ‘El final de la Guerra Civil a Alacant’ de la Universitat d’Alacant.

La programació –que es pot veure completa en la imatge de baix– conclourà el divendres amb l’acte en memòria i encesa de ciris en record de les víctimes de l’holocaust. 

L'Andreu Sempere celebra la IV Setmana de l'Holocaust

Send this to a friend