L’art de Raül Llopis arriba a Uruguai

L'exposició 'Confluencias' es podrà veure a la ciutat de Santa Lucía el pròxim juliol

Raül Llopis arriba a Uruguai
Raül Llopis treballant en el seu estudi.

Una revista d’art nacional d’Uruguai difon l’exposició ‘Confluencias’, de la que formarà part l’alcoià Raül Llopis.

En concret, parlem del Butlletí No.50 del Blog Héctor Ragni, anomenat així en homenatge al prestigiós artista plàstic argentí, Héctor Ragni, que dins de les seues nombroses seccions, com museus, exposicions a Montevideo, esdeveniments a l’interior, uruguaians pel món, esdeveniments ja realitzats, novetats, art urbà, vídeo art i patrimoni, entre moltes altres, inclou una ressenya de ‘Confluencias’.

L’exposició es podrà contemplar del 17 al 30 de juliol de 2023 en el Centro Cultural Museo J. E. Rodó de Santa Lucía (Uruguai).

‘Confluencias’ forma part d’un intercanvi iniciat l’any 2002 amb l’artista alcoià Antoni Miró, i que durant tot aquest temps ha generat diverses accions dins del mateix, com per exemple mostres, edició de llibres, cartells i més, entre Santa Lucía i Alcoi.

En el cas d’aquesta mostra puntual, és interessant remarcar que el pintor Leonardo Pérez Laborde és un artista compatriota natiu de Paysandú, amb anys de residència en Santa Lucía, qui després de la seua formació a l’Escola Nacional de BBAA s’estableix a Altea, terres valencianes.

Raül Llopis Palmer, per la seua banda, és un collagista alcoià, a més d’activista i gestor cultural, que sempre ha estat a prop d’aquest tipus d’accions artístiques i que, en aquesta ocasió, tots dos van accedir a mostrar a Santa Lucía i ser part d’aquest intercanvi.

Send this to a friend