L’art i disseny en la moda infantil

En el concurs de Tutto Piccolo, els participants del qual són de l'EASDAlcoi

El arte y diseño en la moda infantil
La guanyadora, Irene Guilló, amb el jurat i representants de l’EASDAlcoi.

Un any més ha tingut lloc el concurs pel qual l’empresa alcoiana Tutto Piccolo premia i incentiva el disseny de la roba infantil entre estudiants i també entre els dissenyadors novells no professionals.

Es tracta del Concurs de Disseny de Moda Infantil Tutto Piccolo pel qual s’ha destacat a tres dels participants amb un primer i segon premi i un esment d’honor.

El arte y diseño en la moda infantil
Tots els participants del concurs.

En aquesta ocasió, el certamen ha aconseguit la seua XIX edició i recentment han sigut entregats els premis en un acte en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi).

En primer lloc, Irene Guilló i el seu projecte ‘Uluru’, inspirat en la muntanya amb el mateix nom, situat al Parc Nacional Uluru-Kata Tjuta a Austràlia, ha obtingut el màxim reconeixement del jurat, –el primer premi, consistent en 500 euros i un diploma– compost per la general manager del grup Tutto Piccolo, Mercedes Mataix; la fundadora de l’empresa de moda infantil alcoiana, Mercedes Moltó i l’equip de disseny de la signatura empresarial.

Guilló s’ha mostrat agraïda a l’EASDAlcoi i a Tutto Piccolo “per la celebració d’esdeveniments com aquest concurs, on els estudiants tenim l’oportunitat de donar-nos a conéixer, traure la millor versió de nosaltres mateix i ensenyar a valorar l’esforç que comporta el món del disseny”.

El arte y diseño en la moda infantil
Iván Ponce ha rebut el segon premi.

Per part seua, el segon premi, de 200 euros i un diploma, ha sigut per a Iván Ponce pel seu projecte ‘Gone’, fonamentat en el record i la tradició, el que a més, conta històries familiars i generacionals per les quals conéixer les nostres arrels. Ponce també ha donat les gràcies a Tutto Piccolo “per reconéixer i confiar en el meu treball” i a l’EASDAlcoi “per donar-me suport i ajudar-me a evolucionar i confiar cada dia més en el meu”.

Finalment, Nuria Agulló ha rebut un esment d’honor per ‘Bonica de sucre’, que també està inspirada en la família i en la infància, en la qual la “única preocupació era tornar a casa abans que fosquejara per a sopar”. Les oliveres, i els records de la dissenyadora en aqueix entorn, tenen gran protagonisme. “Realitzar aquest projecte ha sigut una experiència súper bonica tant a nivell personal com professional”, ha explicat Agulló.

Send this to a friend