L’Audiència Provincial ratifica la sanció de l’ASJ al exprimer tro de la Magenta

Així ho ha comunicat el president de l'Associació en l'Assemblea de hui

L'Audiència Provincial ratifica la sanció de l'ASJ al exprimer tro de la Magenta
L’Assemblea de l’ASJ s’ha traslladat a l’edifici del Viaducte de la UPV. | ALDEMAR

El president de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), Juan José Olcina, ha comunicat en l’Assemblea General Ordinària de hui, de la citada entitat, que l’Audiència Provincial d’Alacant ha desestimat el recurs d’apel·lació presentat pel exprimer tro de la Magenta, Vicente Carcelén, contra l’ASJ per la sanció interposada davant el suposat desfasament econòmic de la citada filà.

D’aquesta manera, la justícia ha donat la raó a l’Associació en les decisions preses, i segons la sentència, a la qual ha tingut accés El Nostre Ciutat, l’Audiència Provincial condemna “a l’apel·lant –Carcelén– al pagament de les costes causades i a la pèrdua del depòsit constituït”.

ASSEMBLEA ASJ
Respecte a la pròpia Assemblea, s’han ratificat les dates previstes per a la Trilogia, per la qual cosa, si la situació epidemiològica i les autoritats sanitàries ho permet, Alcoi viurà la Festa els dies 22, 23 i 24 d’abril.

Així mateix, s’ha aprovat el pressupost per a aquest 2022 així com el programa d’activitats, i a més, s’ha ratificat la proposta sobre les entradetes, que de manera “excepcional” enguany arrancaran l’1 d’abril –en lloc d’a partir de la Glòria–, havent-hi per tant filaetes els dies 1 i 2 d’abril, el 8 i 9, i el 18, 19 i 20, ja que els dies de Setmana Santa no hi haurà.

D’altra banda, s’han convocat les eleccions a ‘majorals’, havent-se de que renovar el 50% de les places existents.

Indicar que, l’Assemblea s’ha desenvolupat a l’Aula Magna de l’edifici del Viaducte de la Universitat Politècnica de València (UPV) amb l’objectiu de comptar amb un espai més gran en el qual els assistents pogueren guardar la distància de seguretat.

En l’edició de El Nostre Ciutat d’aquest dissabte 29 de gener trobarà molta més informació sobre l’esdevingut en l’Assemblea i sobre la sentència de l’Audiència Provincial pel cas de l’exprimer tro de la filà Magenta.

Send this to a friend