Laura Casabuena es fica en la final All Around del seu primer Campionat del Món

L'alcoiana brilla en el Campionat del Món de Liverpool de gimnàstica artística aconseguint la classificació

Laura Casabuena es fica en la final

Aquest diumenge, Laura Casabuena es va classificar a la final All Around del Campionat del Món de Liverpool de gimnàstica artística. Després de disputar-se les jornades classificatòries de la categoria femenina, l’equip nacional espanyol va confirmar les puntuacions de la classificació per equips en la qual Espanya va finalitzar en la 17a posició.

Laura Casabuena va brillar en els quatre aparells aconseguint així la major puntuació de la delegació nacional confirmant el gran present que travessa. En barra va sumar 12.966 punts, en paral·leles va aconseguir 12.666, en salt va aconseguir 13.200 i en sòl va obtindre 13.200.

Fantàstic debut de Laura Casabuena en el seu primer Campionat del Món, aconseguint la classificació per a la final All Around que se celebrarà dijous que ve 3 de novembre.

Per part seua, al costat d’Emma Fernández i Paula Raya, en l’equip nacional també va participar la també alcoiana, Maia Llacer, que va oferir un gran rendiment en cada aparell. Aquest dilluns, serà torn de Néstor Abad amb el #TeamESP de gimnàstica artística masculina.