Laura Casabuena participa en un control nacional de gimnàstica artística femenina

El divendres serà el torn de l'alcoiana, que el realitzarà juntament amb les gimnastes que entrenen en el CAR de Madrid

Laura Casabuena participa en un control nacional de gimnàstica artística femenina
Laura Casabuena, del Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’

Laura Casabuena, del Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’, ha sigut anomenada per a participar aquesta setmana en un control tècnic sènior de gimnàstica artística femenina al costat d’altres gimnastes de Balears, Catalunya i Madrid. Va ser la mateixa seleccionadora nacional, Lucía Guisat, qui va comunicar al club la seua convocatòria. L’interés per la gimnasta alcoiana, de 15 anys, es remunta al passat Campionat d’Espanya, quan Lluïa Guisat al costat d’altres entrenadores de la Selecció Espanyola d’artística, Almudena San José i Eva Rueda, van mostrar el seu interés per l’evolució de Laura Casanueva, felicitant tant a ella com als seus entrenadors per la gran faena realitzada durant la temporada i les aptituds mostrades durant la competició.

En circumstàncies normals aquest entrenament s’hauria desenvolupat en el CAR de Madrid, però en la situació sanitària actual serà en línia.

Totes les gimnastes convocades hauran de demostrar el seu estat de forma tant físic com tècnic amb la realització d’una sèrie d’exercicis en tots els aparells. El dimecres 3 serà el dia que es faça el control a les gimnastes catalanes, l’endemà el realitzaran les balears i el divendres serà el torn de l’alcoiana, que el realitzarà juntament amb les gimnastes que entrenen en el CAR de Madrid en horari de 18 a 21 hores, connectant-se per vídeo anomenat amb la seleccionadora i la resta de participants.

Send this to a friend